Christian Dior Croisette, Diorskin Nude Tan, Nude Glow Sun Powder with Kabuki Brush Puder brązujący

Anna_al
    14 kwietnia 2015 o 17:03
    Piękny i drogi
    Będąc w Perfumerii Douglas poprosiłam o dobranie bronzera. Ekspedientka poleciła mi ten, jednak wtedy nie kupiłam. Po namyśle stwierdziłam że zrobię to przez internet i trochę zaoszczędzę. Po kilku dniach otrzymałam niewielką paczuszkę kryjącą wymarzony kosmetyk. Zamknięty w eleganckim opakowaniu, dodatkowo jeszcze posiadający welurowe etui wygląda przepięknie. Posiadam odcień 002 Amber. + wydajny, + długotrwały, + łatwy w używaniu, + może być używany jako cień do powiek, + posiada niewielki pędzelek ułatwiający nakładanie Jednak nie wiem czy kupiłabym ponownie. Chciałabym wypróbować jakiś inny. Używam tego produktu od: ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
    elyon
    13 grudnia 2014 o 12:47
    Najlepszy do ocieplania twarzy :)
    Bardzo bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten bronzer Jest naprawde świetny. Posiadam odcień 001 honey i jet to piekny kolor brązowy raczej neutralny bardzoefektowanie i delikatnie ociepla twarz nie robi plam czasami używam go więcej do konturowania albo rozcieram kontur innego bronzera długo się utrzymuje nie schodzi plamami ma bardzo delikatne drobinki ale właściwie nie do rozpoznania prz braku słońca ;) opakowanie eleganckie z klasą oczywiście kupiłam go w promocyjnej cenie ;) kolor nie robi się pomarańczowy jestem zadowolona i mam swojego ulubieńca do opalania twarzy ;) sprawdza się jako cień nad załamanie powieki oraz może być używany w kąciku przy neutralnych makijażach ladnie opala też dekolt i szyję. widzę, że będzie wydajny świetnie współpracuje z podkładem i pudrem wygląda rewelacyjnie na podkładzie dior nude i pudrze dior ;) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 001
    Pers
    19 września 2014 o 10:25
    POLECAM!
    Jeden z wielu moich pudrów brązujących...jest zdecydowanie moim faworytem. Piękne opakowanie razem z mini pędzelkiem jest ucztą dla oczu. Mam kolor 005 CARMEL/TOFFEE, pięknie konturuje twarz, kolor dopasowyje sie do skóry, nie widać aby twarz była muśnięta jakimkolwiek pudrem, tylko słońcem....cudownie udaje opaleniznę :) Co najwazniejsze jest bardzo wydajny. Uzywam go prawie od roku, fakt ze nie co dziennie, ale zużycie jest znikome, nadal widac tłoczenia liter. Warto wydać ponad 200 zł! Ale mozna trafić na promocje w perfumeriach i zakupić go w atrakcyjnej cenie Używam tego produktu od: od prawie roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Ola-zz
    22 grudnia 2013 o 11:43
    Słońce ukryte w szkatułce
    Ostatnio zdecydowałam się na kupno pierwszego w życiu pudru brązującego w kompakcie. Do tej pory używałam pudru brązującego w kulkach Avon mojej mamy. W sklepie okazało się, że nie wiem czego chcę. Był problem czy mają być drobne iskrzące drobinki, czy ma mieć różne odcienie. Tylko brałam pod uwagę: E Lauder, Dior, Chanel, YSL. Guerlain za drogi, Lancone- Nie. W trakcie zakupów byłam przerażona tym, iż w dużej ilości firm nawet najjaśniejszy kolor pudru brązującego bywał zbyt ciemny. Niestety jestem osobą o bardzo jasnej karnacji z czerwonymi plamami i licznymi żyłkami. Ostatecznie udało mi się nabyć wspaniały puder Christian Dior, Croisette, Diorskin Nude Tan, Nude Glow Sun Powder with Kabuki Brush. Pani w sklepie dobrała mi najjaśniejszy kolor czyli Honey czyli 001 przyda on się teraz jak i na lato bowiem obecnie nakładam go mało by nie przesadzić a latem będę mogła nałożyć trochę więcej bowiem będę miała ciemniejszą twarz-opalenizna. Zacznę od pudru, pierwszy raz w życiu nakładałam puder brązujący dodanym do produktu pędzlem i powiem tak super. Nude Tan bardzo łatwo się nakłada załączonym pędzlem. Nic się nie obsypuje. Bez uwag. Sam pędzel jest super, dobry pomysł, że ma swoje osobne welurowe opakowanie. Owszem czasami trzeba go szukać w torebce więc lepiej gdyby można go włożyć to welurowego opakowania pudru. Welurowe opakowanie szkatułki super przynajmniej nić się nie niszczy bowiem było by mi żal pięknej metalowej dosyć ciężkiej szkatułki. Na torebce jest logo firmy a welur ma granatowy kolor. Puderniczka jest wspaniała, w moim guście łatwo się otwiera zawiera piękne lusterko oraz puder z logo produktu. Jeśli chodzi o sam puder to ma on bardzo ładny kolor oraz drobne rozświetlające drobinki. Jak wcześniej wspominałam bardzo łatwo się go nakłada można go używać do całej twarzy tak ja czynię bądź potraktować jako brązujący produkt podkreślający kości policzkowe. Puder nie tworzy żółtych plam, smug na skórze oraz utrzymuje się na twarzy bardzo długo. Ja mam suchą skórę jedynie trochę przetłuszcza mi się nos i czoło ale bardzo delikatnie i jak Nude Tan nałożę rano to skóra jest piękna aż do wieczora. Nie widzę minusów tego produktu. Jestem nim zauroczona. Recenzje napisałam po miesiącu używania pudru. Po miesiącu używania go nie widzę śladów ubytku w puderniczce chyba będzie wydajny. Ps. Wspaniale współgra z różem do policzek YSL, który to także został opisany. Razem tworzą piękną delikatnie opaloną twarz z pięknymi zdrowymi brzoskwiniowymi policzkami. Cena chyba 230zł Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 lipca 2013 o 23:55
    swietny!
    Bardzo dobry puder, bronzer , bardzo wydajny, mam go juz dosc dlugo , jeden z lepszych jakie mialam, bardzo dobrze matuje skore, dlugo sie utrzymuje , mozna go uzywac do konturowania . Jedynym minusem dla mnie jest fakt ze pedzel jest osobno np w podrozy musze szukac pedzla w torbie , zamiast uzywac gabeczki ;( opakowanie piekne!!! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno i troche