Avon Care, Fresh Hydration, Cooling Body Lotion Chłodzący balsam do ciała z wyciagiem z trawy cytrynowej i ogórka

Luana5
    13 listopada 2014 o 14:08
    Może byc
    Używałam go latem, ale rewelacji nie zauważyłam. Owszem chłodz,ładnie pachnie, nawilża, nie ściąga anie nie podrażnia.Dobrze nawilża, lecz na krótko. Ma bordzo lejącą konsystencję, szybko się skończył. Był tani, więc nie mogę wymagać zbyt wiele. Używam tego produktu od: od 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 30 grudnia 2013 o 10:32
    Fajny na wakacje
    Lekki balsam o świeżym zapachu i dający ulgę w upalne dni. Na zimę zdecydowanie "za lekki". Miałam w fajnym małym opakowaniu, więc nadaje się na wyjazdy. Jedyna wada to to, że jest za leisty, mógłby być nieco gęstszy. Używam tego produktu od: miałam w lato Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 29 listopada 2013 o 19:07
    Ok
    Nie odnotowałam żadnego działania chłodzącego, więc na pewno produkt nie spełnia oczekiwań, jeśli chodzi o zgodność z nazwą. Jest dosyć wydajny, ma konsystencję lejącego się balsamu. Nie lepi się, dosyć szybko wchłania. Pachnie ogórkiem, a ja za tym zapachem nie przepadam, więc nie będę obiektywna w ocenie :) Wydaje mi się, że odpowiednio nawilża skórę. Łatwo wydobyć odpowiednią ilość produktu z opakowania. Mimo wszystko jakoś mnie nie zachwycił i to po prostu nie to :)
    thorns
    19 sierpnia 2013 o 16:27
    Idealny na lato
    Ten balsam idealnie nadaje się na poparzoną słońcem skórę. Plusy: - daje uczucie odświeżenia, - dobrze nawliża, - przyjemny zapach, - szybko się wchłania, - niska cena (w promocji ok.6zł) Minusy: - leista konsystencja, - mała wydajność Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 200ml
  • 5 kwietnia 2013 o 17:54
    Idealny na lato!
    Lato to zmora dla ludzi ze skórą skłonną do popażeń; kto nie doświadczył, ten nie wie co to za ból. Co roku szukałam kremu chłodzącego, który choć w minimalnym stopniu ukoiłby opalone na czerwono ramiona (mimo iż zawsze używam kremów z wysokim filtrem). Doczekałam się! Balsam chłodzi, skóra przestaje piec, nie odchodzą z niej ogromne płaty, nakładałam nawet drukrotnie po szybkim wchłonięciu się. Zapach ogórka - delikatny i przyjemny. Używam tego produktu od: Jeden rok Ilość zużytych opakowań: Jedno