Schauma Krem i Olejek, Odżywka regeneracyjna do włosów łamliwych i rozdwajających się

Schauma Krem i Olejek Odżywka Do Włosów 200 ml

Ciapna
    31 marca 2016 o 17:06
    Nie przepadam za nią
    Przeciętna odżywka. Stosunkowo tania, ale działanie ma słabe, więc warto zainwestować ciut więcej i kupić lepszą. Muszę przyznać, że jest wydajna, choć z opakowania wydobywa się za dużo produktu. Odżywka ma ładny zapach. Opakowanie nie wyróżnia się niczym szczególnym. Niestety zauważyłam, że przesusza włosy i ich nie pielęgnuje, a od tego jest przecież odżywka. Nie wrócę do niej ponownie.
  • 7 lipca 2015 o 11:31
    Niee...
    Ta odżywka jest strasznie słaba. Niby po umyciu włosy łatwo się rozczesują, ale nie mają połysku, nie są gładkie w dotyku. A lubię czuć taki "ślizg" na włosach po odżywce. Niestety... Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: połowa
    myre
    12 stycznia 2015 o 18:20
    Latem idealna
    Na początku byłam nieco zawiedziona działaniem, odżywka obciążała moje włosy i "strąkowała" więc użytkowałam ją od niechcenia raz za czas, z tym że był to okres początku wiosny kiedy to nie miewam specjalnie problemów z włosami, wiadomo uszkodzenia mechaniczne od szalików, swetrów i takie tam, jednak to końcówki, ale ogólna kondycja była dobra. Zmieniło się to latem kiedy to co roku panuje u mnie puch, susz, sianko i ogólnie włosy upodabniają się do zbóż w okresie zbioru... I w tedy to BUM. Włosy po użyciu idealnie dociążone, brak puchu, plątania i w ogóle takie milusie ;) A z rzeczy mniej ważnych to konsystencja ok, zapach... specyficzny jednych może drażnić ale mnie wręcz przeciwnie :) waniliowe kadzidełko, tylko to przychodzi mi na myśl. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 6 stycznia 2015 o 17:16
    Nic nie robi z włosami..
    Jest to moja pierwsza odżywka, która zupełnie nic z włosami nie robi. Po prostu zupełne zero, nawet nie ułatwia rozczesywania. Mam wrażenie że smaruję włosy białą wodą. Zużyję ją do pierwszego O w OMO, bo tylko do tego się nadaje. Plusy: -zapach -cena (ok. 6 zł) -dostępnośc (kupiłam ją w Tesco, ale widuję w większości sklepów) -skład (skusiłam się na keratynę i argan wysoko w składzie) Minusy: -nie ułatwia rozczesywania -nie nawilża -nie nabłyszcza -włosy są sianowate, bardzo suche na końcach -konsystencja (niby gęsta, a po dotknięciu do włosów jakby się rozlewa) Ogólnie nie polecam, na tej półce cenowej można znaleźć dużo lepsze kosmetyki. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego
  • 8 kwietnia 2014 o 10:38
    Nie zaszkodzi jej spróbować, bo jest całkiem ok ;)
    Odżywka z tej serii kusi zawartościa olejku arganowego, o ktorym tyle sie teraz mowi. Działanie oceniam jako naprawde dobre jak na odzywke w tej kategorii cenowej. + wygladza wlosy + wlsoy sa delikatne i lsniace + ladny zapach + konsystencja dzieki czemu latwo sie ja naklada + design + cena + dostepnosc Niestety nie zauwazylam mniejszej liczny rozdwojonych koncowek za co odejmuje pol gwiazdki. Uzywalam jej razem z szamponem.