Yves Rocher Lift Dynamic, Exfoliant Moussant Tonifiant (Preparat złuszczający naskórek)

• 22 października 2004 o 13:08
    może być
    Po porodzie używałam go cały czas, bo miałam sporo rozstępów na brzuchu. Poradził sobie średnio, ale 1-wsze efekty były widoczne jak produkt się kończył. Rozstępy były jaśniejsze. I temu chyba głównie ma służyć. Choć musze zaznaczyc ze uzywalam go codziennie. Ma dobre wlasciwosci myjace lepsze np. niż peelingi "coty") i ogolnie jest niezly. Tylko jest go troche za malo. Fajne opakowanie, dobrze sie otwiera i dozuje.
    tea
    4 czerwca 2004 o 18:20
    Jestem na nie
    Nie lubiłam go. Pachniał bardzo nieciekawie, słabo się pienił, wysuszał skórę. Efekt peelingujący przeciętny. Nie wrócę do niego.
  • 18 marca 2004 o 12:00
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry peeling, zapach zupełnie mi nie przeszkadzał.Dobrze oczyszcza skóre, jest po nim gładka i miękka, dobrze chłonie balsam. Jeden z lepszych jakie stosowałam,przystępna cena w promocji.
  • 24 lutego 2004 o 22:16
    Lubie go bardzo
    Ten peeling uwazam za bardzo dobry. Wedlug mnie zluszcza jak nalezy, skora jest po nim gladka i mieciutka. Drobinki w sam raz - i co do wielkosci, i ilosci. A mnie akurat zapach zupelnie nie przeszkadza... No i kupuje tylko na promocji:) ilość zużytych opakowań: 4
    PtAsiek
    28 stycznia 2004 o 13:45
    a moim zdaniem fajny :-)
    Nie zauważylam przykrego zapachu a jedynym minusem jest to, że nie jest zbyt wydajny :( Jest jednak bardzo efektywny, swietnie złuszcza naskórek, pozostawia skórę bardzo miękką i gładką.W porównaniu do peelingów avonu 100 razy lepszy. Dla mnie to był dobry wybór :-)