Delia Onyx, Odżywiająca baza pod maskarę 2 w 1

• 15 grudnia 2013 o 16:03
    Bardzo dobry produkt spełniający swoje zadanie
    Kupiłam ją w aptece internetowej za około 12-14zł Będąc szczera kiedy ją kupowałam to byłam pewna, że kupuję odżywkę do rzęs a nie bazę przynajmniej tak był przedstawiony ten produkt na stronie internetowej. No ale cóż rozpaczac nie będę ale i tak najpierw trochę ta baza przeleżała w szufladzie zanim jej zaczęłam używac, i już wiem, że to był błąd, lecz zacznijmy od początku... Baza ma poręczne opakowanie, rozczesuje rzęsy, łatwo się ją nakłada lecz trzeba uważac aby nie przesadzic z jej ilością, nie skleic sobie rzęs jak i zrobic to równomiernie, szczoteczka by mogła byc trochę inna bo nierównomiernie nakłada odżywkę na rzęsach za jednym pociągnięciem potrafi z jednej strony nałozyc mniej a z drugiej więcej (tworzą się większe grudki) lecz jak się dojdzie do wprawy to da się z tym poradzic. Dobre jest to, że ilośc nałożenia można stopniowac. Baza ma kolor biały. Co mnie zdziwiło baza na prawdę daje niezłe efekty... rzęsy są pogrubione i wydłużone odkąd mam tą bazę to zawsze stosuję jedną warstwę tuszu do rzęs bo więcej nie potrzebuję. Baza podwaja a czasem i nawet potraja efekty tuszu. Najlepszy rezultat jest jak użyję dodatkowo zalotki bo kiedy rzęsy są podniesione to są automatycznie bardziej widoczne. Co do odżywienia rzęs to jakiś rewelacji to nie ma lecz zauważyłam sporą poprawę przy demakijażu - rzęsy znacznie mniej wypadają a w zasadzie wcale tylko czasem jedna a sporadycznie dwie a wcześniej to zdarzało się regularnie. Mam wrażenie, że baza bardziej chroni rzęsy i dzięki niej tusz do rzęs nie osłabia ich. Po nałożeniu szybko wysycha w zasadzie już po pół minucie bądź minucie można nakładac tusz. Baza nie utrudnia nakładania mascary. Obecnie mam tusz z Miss Sporty, który się osypuje lecz jak nałożę tą bazę pod niego to prawie wcale się nie osypuje. Baza jest bardzo wydajna starcza na około 2-3 tusze w zależności jaką mają pojemnośc. Odkąd ją mam to stwierdzam, że już zawsze będę używała bazy pod tusz do rzęs. Plusy: + Poręczne opakowanie + Rozczesuje rzęsy + Można stopniowac ilośc + Podwaja a czasem potraja efekt tuszu do rzęs + Mniej mi wypada rzęs przy demakijażu + Chroni rzęsy + Szybko wysycha + Baza nie utrudnia nakładania tuszu do rzęs + Bardzo wydajna + Tusz mniej się osypuje dzięki bazie + Jakośc + Firma nie testuje na zwierzętach Pół na pół: +/- Jeżeli za dużo nałoży się bazy (np. 3 warstwy) to rzęsy mogą się sklejac Minusy: - Szczoteczka nierównomiernie nakłada bazę na rzęsy Używam tego produktu od: Ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: Kończę pierwsze opakowanie o pojemności 10ml
  • 7 października 2013 o 19:41
    Niezła
    Kupiłam ją ze względu na dobre recenzje, a poza tym szukałam dobrej odżywki do rzęs. Prawie wszystkie do tej pory były takie sobie. Ta jest niby bazą pod tusz, ale używam jej także jako właśnie odzywki do rzęs na noc. Dzięki temu wypadają mniej i są wzmocnione. Natomiast stosowana pod tusz do rzęs nie tylko je odżywia, a przede wszystkim są pogrubione, bardzo wydłużone i wywinięte, fantastyczny efekt. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 sierpnia 2013 o 20:42
    Świetna baza
    Jest to pierwsza baza pod mascarę jaką stosowałam i już przy niej zostanę, bo w połączeniu z tuszem Max Factor Masterpiece MAX sprawdza się świetnie. Rzęsy są pogrubione, bardzo wydłużone i wywinięte, fantastyczny efekt. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 17 marca 2013 o 16:46
    Dobra baza
    PLUSY: - wydajność - cena - fajna baza pod tusz, przedłuża trwałość - wydłuża rzęsy MINUSY: - trochę skleja - nie zauważyłam odżywienia i poprawy stanu moich rzęs Używam tego produktu od: grudnia 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 marca 2013 o 23:26
    jestem na tak
    Bardzo przyjemna odżywka. Rzęsy są zadbane. Dodatkowo po nałożeniu tuszu rzęsy wydają się dłuższe. Szczoteczka dobrze rozczesuje i rozdziela rzęsy. Polecam :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie