Vipera Bambini, Lakier do paznokci

Olee_
    2 kwietnia 2014 o 16:33
    Swietny mini lakier!
    Czy można gdzieś je jeszcze dostać? Mam neonowy roz pierwszy po prawej. Cudowny. Z chęcią zakupilabym jeszcze :) Minusów brak. Polecam. Niska cena, dobra jakość i energetyczne kolory. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 6 października 2013 o 20:02
    Taki zwyklaczek
    Dostałam 2 kolorki na zeszłoroczne święta. Jest to brokatowy pomarańcz (57) i blady róż (09). KRYCIE: Zależy od koloru. Pomarańczka kryje mocniej, ale wciąż słabo, mimo 3 warstw. Róż praktycznie w ogóle, efekt ten pasuje do frencha. TRWAŁOŚĆ I ZASYCHANIE: Przeciętna. Na drugi dzień lekko odpryskuje na czubkach, ale tak mam w sumie z każdym lakierem. Pierwsza warstwa zasycha w mgnieniu oka, druga potrzebuje trochę więcej czasu, ale nie jest źle. PĘDZELEK: Do tyłka. Mały, krótki, bierze zbyt małą ilość lakieru. Namajtać się nim trzeba i paciać lakierem. CENA: Niby tylko 4zł, ale za 5ml... Dla mnie jest on wart 2zł. OGÓLNIE: Taki zwykły lakierek, dobry dla kogoś, kto chce się nauczyć czegoś więcej niż malować paznokcie bez wyjeżdżania na skórki :). Dlaczego? Bo nie będzie go szkoda zmyć ;p Używam tego produktu od: Grudzień 2012 Ilość zużytych opakowań: W trakcie dwóch
    Mklik
    13 sierpnia 2013 o 16:20
    Szmira
    Mam dwa lakiery z tej linii i nie jestem zachwycona. Pierwsze malowanie było nawet nawt, ale później zaczął mnie zawodzić. Pędzelek jest totalnie bezadziejny-mały, twardy, nim dobrze pokryje całego paznokcia trochę mija. Nie obejdzie się bez wiecej jak jednej warstwy. Jest nie ekonomiczny, leisty i źle kryje. Zdecydowanie wole te maxi brush z miss sporty. Używam tego produktu od: trzy razy Ilość zużytych opakowań: dwa nieskończoe
  • 13 sierpnia 2013 o 0:15
    Bambo, nie Rambo - nie ustrzelił mej sympatii.
    Będę jedną z nielicznych, która nie pochwali tego lakierku, ale mojego niestety nie ma za co chwalić. Oceniam kolor No 56 - żółty. Sam kolor jest prześliczny! Krycie - bardzo słabe, potrzebował 3 jak nie 4 (!!!) warstw. Przy 2 jest mnóstwo prześwitów i nierówności. Wiele warstw, analogicznie - długo schnie. Pędzelek - malutki i nieprecycyjny. Dla posiadaczek długich pazurków jest to nielada utrudnieniem przy "pracy", bo konieczne jest nałożenie na płytkę dużej kropli lakieru, by móc coś tam zdziałać. Trwałość - odpryski już po ok 10h. Konsystencja - pierwszy raz miałam do czynienia z tak RZADKIM lakierem. Sprawiał wrażenie uprzednio rozcieńczonego, co dodatkowo wpływało na ogrom smug jakie tworzył. Ogólnie nie zachęcił mnie i więcej nie kupię, bo szanuje swój czas i pieniądze. :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1/2
    azizi12
    9 sierpnia 2013 o 22:03
    FAJNE! :)
    Posiadam 4 takie lakiery i na pewno jak będę miała okazję kupiłabym kolejny!:) Przede wszystkim SZYBKO SCHNIE, co według mnie jest bardzo ważną cechą lakieru. Jest dużo ładnych kolorów do wyboru. Jedyny mały minusik- jest mało wydajny i na pędzelek nakłada się mało lakieru. Z tą wydajnością to w sumie normalne- widzimy to po opakowaniu, gdyż jest maleńkie :) Ale ogólnie te lakiery są super! :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe