Yves Rocher Les Plaisirs Nature Smoothie, Ananas - Noix de Coco EDT

• 11 października 2013 o 4:12
    Nawet lubiłam
    Zapach uważam za znośny. Bywały nawet dni, kiedy go uwielbiałam. Właśnie zużyłam 20 mililitrów tej wody i co mogę powiedzieć - bardzo wyraźnie czuć ananas, chociaż dla mnie to raczej wersja kandyzowana, bardzo słodka. Kokos ledwo zaznacza swoją obecność. Trwałość nie jest powalająca, utrzymje się 2-3 godziny. Używałam tej wody codziennie, wszystko było fajnie, gdyby pewnego razu tata nie zapytał - co tak pachnie palonym kablem. Okazało się, że to niestety ja. Innym razem znowu kolega stwierdził, że woda śmierdzi rybami. Cóż, nie zamierzam dłużej męczyć tą wonią otoczenia. Używam tego produktu od: cztery miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe 20 ml
  • 17 sierpnia 2013 o 13:30
    Tak pachnie pina colada
    Pina colada należy do moich ulubionych wakacyjnych drinków, więc kiedy pojawiła się ta woda w sklepach Yves Rocher wiedziałam, że będzie moja. To jest zapach pina colady. Początkowo czuć trochę alkohol, który szybko się ulatnia. Dalej już jest tylko lepiej- zapach jest ciepły, słodkawy, kokosowy z nutą owoców tropikalnych. Idealny na gorące lato. Dla mnie jest to swoistego rodzaju czasoumilacz. Najczęściej tę wodę stosuję w domu, bo niestety do trwałych nie należy i po około 3-4 godzinach trzeba się spryskać ponownie. Jednak jest jedną z ulubionych, która kojarzy się z wakacyjnym urlopem. Buteleczka prosta bez zbędnych zdobników należy do udanych, takie lubię. Cena bardzo przystępna. Wydajność, mimo niskiej trwałości, zadowalająca. Moja buteleczka służy mi od zeszłych wakacji i jeszcze trochę zostało, stosowana oczywiście naprzemiennie z innymi perfumami. Szkoda, że to wersja limitowana. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 21 kwietnia 2013 o 13:41
    Fajny
    Bardzo dobry, słoki zapach, dosyć mocny, jednak lato w zeszłym roku było tak kiepskie, że fajnie było sobie czymś poprawić humor. Niestety trwałość była bardzo słaba - chwilka i znikał ze skóry. Ogólnie, jednak wody z YR mają słabą trwałość, poza moim ukochanym czystym kokosem. Używam tego produktu od: rok temu w lato Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    lea88
    9 lutego 2013 o 12:53
    Do tej pory mój ulubiony z YR
    Kupiłam małe opakowanie latem zagranicą bo w Polsce jeszcze ich nie było niestety :/. Kosztowało jakieś śmieszne pieniądze. Uwielbiam kokosa, więc od razu mi się spodobał. W ogóle nie wyczuwam w nim ananasa, a to akurat plus bo nie przepadam za tym owocem. Z kolei od standardowej wersji kokosowej dużo bardziej mi się podoba,m bo nie jest aż tak mdły i duszący. Niestety nie miałam okazji poznać pozostałych zapachów limitowanych, czego żałuje, będę je odtąd śledzić. Plusy: -cena -zapach -trwałość w porównaniu do ceny dość duża -ładne poręczne opakowanie -małe rozmiary opakowań (męczę strasznie długo perfumy i lubię je zmieniać często, więc duże opakowania stoją potem u mnie bardzo długo na półce, łatwo zabrać je na wakacje) -małe prawdopodobieństwo inni będą go używać Minusy: -wersja limitowana, słabo dostępna w moich sklepach (szczególnie te małe opakowania rzadko można spotkać) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Summer
    22 stycznia 2013 o 18:29
    Wolę sam kokos
    Bardzo lubię kokosowe zapachy, także ten z YR, zapach ananasa również jest dla mych nozdrzy przyjemny, jednak ich mieszanka - już nie tak bardzo. Pachnie trochę dziwnie, kojarzy mi się z lekarstwem... :cojest: Czuć obydwie nuty osobno, jakoś nie tworzą zgranej całości. Zapach jest słodki i jadalny, ale mam wrażenie, że ta ananasowa nuta jest jakby lekko nadpsuta, a całość mdli. Woda była wypuszczona jako letnia limitowanka, ale dla mnie bardziej pasuje na zimę, na lato byłoby za duszno i słodko. Jest niesłychanie nietrwała, nawet tuż po psiknięciu słabo ją czuć; używam jej dużo więcej na jeden raz niż innych perfum. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1