AA Deo, Antiperspirant Roll-On, Bezalkoholowy, 24-Godziny Świeżości

• 30 lipca 2008 o 7:22
    Nie chroni:(
    Antyperspirant nie podrażnia i jest łagodny. Może nawet za bardzo...Mnie w ogóle nie chroni. Równie dobrze mogłabym go nie użyć - efekt taki sam. Łagodzi skórę po depilacji, ale nie po to go kupowałam. Zużyłam z trudem jedno opakowanie i nigdy więcej. Zawiodłam się na nim bardzo Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: jedno
    safinka
    28 sierpnia 2006 o 17:12
    Uwielbiam go :D
    Jestem mu wierna już od dłuższego czasu:)Bardzo dobry kosmetyk - nie podrażnia nic a nic (mogę się wydepilować nawet depilatorem i zaraz potem się nim posmarować -zero szczypania!),ma śliczne zapachy (chociaż niewielki wybór:p),chroni nawet w miarę przed zapachem,troszeczkę za długo się wchłania przez co potrafi zostać na ubraniu gdy je zakładam.Ale..co najważniejsze,te ślady które zostawia nie są białe,tylko po prostu mokre.Nie niszczy mi ubrań tak jak inne.Teraz z braku innego w okolicznych sklepach byłam zmuszona kupić sobie roll-on Nivea i już mam białe ślady pod pachami:/Aż się boję go używać:( Minusem jest cena,jak dla mnie za wysoka:/ Używam tego produktu od:ojej..chyba od ok. półtora roku Ilość zużytych opakowań:nie pamiętam:p
    anka011
    23 sierpnia 2006 o 16:03
    nie zamienie na zaden inny
    Uzywam obie wersje (zielona i rozowa) na zmiane. Jest doskonaly. Dobrze chroni przed poceniem sie (co prawda w polaczeniu z antidralem, ale inne radzily sobie pod tym wzgledem o wiele gorzej), ma bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny na skorze zapach, chroni przed zapachem potu, nie brudzi ubran (inne poniszczyly mi mnostwo bluzek), lagodzi podrazniona goleniem lub antidralem skore. Dalabym 5 gwiazdek gdyby chronil przed poceniem tak, zebym nie musiala uzywac antidralu, ale to nierealne... Używam tego produktu od: kilku lat bez przerwy Ilość zużytych opakowań:sporo, chociaz jest bardzo wydajny i ma wieksze niz inne antyperspiranty opakowanie
  • 10 sierpnia 2006 o 12:56
    Ble:P
    Kosmetyk posiada wiele zalet- hypolaregiczny, nie barwi ubran, nie podraznia skory, Ale ma jedna wielka zalete-nie chroni przezd zapachem potu. Po kilku godzinach czuc nieprzyjemna won, a przeciez nie o to chodzi;/ Używam tego produktu od:nie pamietam Ilość zużytych opakowań:zmeczylam 1
  • 15 sierpnia 2005 o 11:21
    Bardzo dobry :)
    Kupiłam wersje Aqua Fresh i jestem bardzo zadowolona z tego antyperspirantu :) Schnie dość szybko(przynajmniej u mnie), neutralizuje zapach potu, nawet po całym dniu nie śmierdze jak to zazwyczaj bywało po innych antyperspirantach. Natomiast nie dokończa zwalcza pocenie się, są małe plamy pod pachami. Ogólnie bardzo dobry!