Maybelline New York SuperStay 10H Tint Gloss (Błyszczyk do ust)

Koks17
    30 września 2016 o 22:49
    Tragiczny
    Oceniam kolor 160 intensywna fuksja. Dawno nie miałam tak złego produktu do ust. Aplikator jest dosyć fajny wygodnie się nim maluje nabiera odpowiednią ilość produktu, niestety chwile po jego zakupie wyciągam błyszczyk aby się pomalować a aplikator wpadł do środka i niestety musiałam skombinować końcówkę z innego błyszczyka. Kolejna kwestia to kolor jest bardzo ładny niestety rozprowadzany na ustach tworzy ogromne smugi i nie ma możliwości rozprowadzić go równomiernie. Produkt bardzo wysusza usta nawet chociaż przed aplikacją nakładałam ogromne ilości pomadki ochronnej , po chwili usta były znów bardzo suche i czułam sciągnięcie, dyskomfort. Wchodzi w linie ust bardzo brzydko to wygląda .Produkt jest bardzo trwały niestety wady przeważają zalety dla mnie jest to duży bubel i odradzam każdemu zakup tego produktu.
    Drogeria Natura
  • 10 listopada 2015 o 8:55
    Okropny !
    Bardzo mnie ten produkt rozczarował. Posiadałam kolor 160 Forever Fuchsia Zalety: - brak Wady: - beznadziejny aplikator - kolor nie rozprowadza się równomiernie - kolor rozlewa się poza kontur ust - cena - jak za takie dziadostwo - bardzo wysusza usta - brak komfortu noszenia - usta są bardzo ściągnięte - nie ma mowy o trwałości - u mnie wytrzymał godzinę - nierównomiernie się ściera - gąbeczka odpadła po 3 miesiącach i już nie mogłam się z nim męczyć dalej Podsumowując - Wyrzucenie pieniędzy w błoto Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 października 2015 o 9:44
    mógłby być lepszy
    Zalety: - świetne opakowanko z intrygującym \'pipkiem\' pędzelkiem - mam Forever Coral - ładny kolor choć ciemny jak na koral - dość śliska, wodnista konsystencja , całkiem inna niż szminki czy błyszczyka - nie klei ust - pięknie pachnie - jest mokry , miło, prosto się rozprowadza Wady: - krótko się utrzymuje, 10 h ? lekko przesadzone !!! - okrutnie wysusza mi usta , które nie są normanie zbyt suche i nie mają suchych skórek - nierównomiernie schodzi - cena !!!! horrendalna Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 op
    leyonel
    3 września 2015 o 19:34
    Prokukt ok, opakowanie tragiczne
    Tint kupiłam zachęcona opinią koleżanki za 10 zł w superpharm. na plus -ładne intensywne kolory -przyjemny zapach -trwałość ok. 4 h co i tak jest wg mnie dobrym wynikiem -jeśli wyschnie, to nie zostawia śladów np przy dawaniu buziaka. -Bardzo łatwo nałożyć go idealnie na usta. na minus -mocno wysusza usta -nierównomiernie schodzi, na brzegach ust trzyma się idealnie, a na środku nie zostaje nic, co kiepsko wygląda. - najgorsze opakowanie świata! Aplikator świetny, można nałożyć nim tint bardzo precyzyjnie, ale co z tego jeśli w obu opakowaniach aplikator się złamał i został sam kikiutek bez gąbeczki? Nie miałam szansy wykorzystać żadnego z moich dwóch produktów do końca, ze względu na nietrwałe opakowanie. Mimo to miło go wspominam. Używam tego produktu od: poł roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 4 czerwca 2015 o 22:29
    FAJNY
    PLUSY: -mocne krycie -do wyboru intensywne, także ciemne kolory -nie odciska się na zębach - szybko schnie - fajna konsystencja - szybko się rozprowadza - łatwiejszy do użycia niż szminka - nie za drogi - pomadki bywają zbyt drogie :/ - wydajny - nawet gdy się zetrze, fajnie wygląda - łatwo nim zrobić poprawki - ie rozmazuje się MINUSY: - drażniący chemiczny zapach, i niezbyt przyjemny smak - na pewno nie trzyma intensywnego koloru tak długo - nie jest już chyba dostępny w większości sklepów - trzeba mieć dobrze nawilżone usta, bo podkreśla suche skórki Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 2 skończone