Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, Odżywka ekspresowa w piance do włosów zniszczonych

ankch
    4 listopada 2017 o 21:52
    Średnio regeneruje
    Na początku używania pianka była nawet w porządku- włosy jakby w lepszej kondycji, mniej puszące się, gładsze.. Szybko straciła działanie, włosy były po niej matowe, splątane, jeszcze bardziej suche niż przed użyciem, na dodatek zaczęły się szybko przetłuszczać i oklapywać. Jako pianka to fajna sprawa- po umyciu szybkie, bezproblemowe nałożenie, przyjemna aplikacja, zapach w porządku. Trochę lepka w użyciu. Niestety, działanie pozostawia wiele do życzenia.
    Zalety:
    • początkowe efekty
    Wady:
    • zlepia włosy
    • sprawia że są suche i matowe, plączą się
    • przetłuszcza
  • 10 września 2014 o 14:11
    nienajgorsza
    Mam mieszane uczucia. Odżywka nie podziałała aż tak źle, jak w przypadku moich przedmówczyń, ale nie mogę powiedzieć, że jest niezastąpiona; + wygodna aplikacja w postaci pianki; łatwo się ją nakłada; + fajna, lekka konsystencja; + bardzo ładnie pachnie; zapach utrzymuje się na włosach; + nie obciąża włosów; + nie podrażnia skóry głowy; + włosy nie przetłuszczają się tak szybko - nie zauważyłam szczególnego działania odbudowującego moje zniszczone włosy; - kondycja włosów nie poprawia się; - włosy są suche i sztywne; trudno je rozczesać; - brakuje mi efektu wygładzenia; włosy nie są mięciutkie; - cena niewspółmierna do jakości; Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 18 lipca 2014 o 15:15
    co jest grane z oceną?
    Nie rozumiem, czemu ten produkt ma tak niską ocenę. Kupiłam go kiedyś w promocji i sprawdzał się u mnie bardzo dobrze - fajna pianka, która dało się wmasować we włosy i ułatwiała rozczesywanie w bardzo satysfakcjonujący sposób. Zresztą po to ten produkt kupiłam - żeby łatwiej rozczesać tragicznego kołtuna, z którym kiedyś walczyłam. I z tego wywiązała się w sposób więcej niż zadowalający. Cudów nie wyczyniała, ale co miała zrobić, to zrobiła. Jedyna wada - wydajność - o wiele niższa niż w przypadku odżywek w sprey\\\'u. Dlatego nie wiem, czy kupię ponownie. Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    nati_88
    18 stycznia 2014 o 18:47
    nie jest taka zła!
    Rany, nie rozumiem tych negatywnych ocen. Mam bardzo cienkie i do tego przetlenione na końcach włosy czyli łatwo je obciążyć i ciężko rozczesać a mimo wszystko po tej piance: - normalnie rozczesuje włosy - na zapach nie zwróciłam uwagi (aż do przeczytania waszych opinii) - nie mam obciążonych włosów Owszem, po zastosowaniu czuję jakby lepkość i obecność pianki ale to uczucie znika po jakiejś godzinie. Włosy są grubsze, końcówki tak się nie rozdwajają ani nie łamią. Ta sama odżywka jest dostępna w trzech wersjach. Ja uwielbiam ten spray w małej butelce, jest jeszcze spray w większej (bardziej odżywia i ułatwia rozczesywanie) no i pianka-nie jest tak alkoholowa więc dłużej \'znika\' z włosa BO TO W KOŃCU PIANKA! Uważam że ta odżywka jest jak najbardziej dobra. To że jej już nie kupie wynika z tego że wole spraye żeby nie \'babrać\' dłoni. No i spraye są większe i łatwiej je stosować. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 6 stycznia 2014 o 3:36
    Tragedia!
    Dla mnie koszmar. Kupiłam bo bez wersji w psikaczu nie ma opcji żebym rozczesała włosy... Co o samej piance mam tłuste włosy po tym jak po niej wyschną.. Obciąże koszmarnie i w dodatku śmierdzi.Chyba nie jestem w stanie powiedzieć na jej temat nic pozytywnego