Mincer Pharma Opalizujący cień do powiek w żelu

Finka2L
    5 sierpnia 2009 o 11:43
    przypadek ze go mialam
    Jak bylam nastolatka to byl dodawany do jakies gazety dla pan. Mialam odcien srebrny. Aplikacja byla ok, tylko , ze zawsze z tubki wyplywalo za duzo, a jak sie dalo za duzo, to cien wygladal fatalnie. Poprostu tak jakbym nie miala lustra i jakiegokolwiek pojecia o malowaniu. Jesli sie go nalozylo malo to kolo nie byl widoczny. Zbieral sie w zalamaniach juz po niecalej godzinie. Ogolnie badziewie. Używam tego produktu od:dawno Ilość zużytych opakowań:polowa 1 chyba
  • 18 sierpnia 2008 o 18:02
    Badziew.
    Tak jak i inne wizażanki, dostałam ten cień dawno temu razem z jakąś gazetą. Mam kolor fioletowy. I generalnie mówiąc, to nie sprawdza się. Nałożony na całą powiekę strasznie długo schnie i błyskawicznie zbiera się w załamaniach. Nałożony na bazę zachowuje się prawie tak samo, wytrzymuje tylko trochę dłużej. Zresztą efekt jaki daje jest tak marny, że nawet nie wart utrwalania bazą. Ja jednak opracowałam swój sposób używania tego "cuda", żeby wyglądało jako tako - nakładam go wokół oka, jak kredkę albo eyeliner. W tej roli sprawdza się całkiem nieźle i fajnie rozświetla spojrzenie. Ale jako że z założenia jest to CIEŃ, a nie liner, to jestem na nie. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Adzia15
    6 lipca 2008 o 10:25
    Pamiętam,że po raz pierwszy dostałam go z magazynem Miss.Miałam kolor niebieski. Kolorki tych cieni są śliczne,ładnie się błyszczą,ale najgorsza jest konsystencja.....Ciężko się nakłada,zdarza się rolowanie...... Ja jednak wolę inne cienie...Używam tego produktu od: miałam daaawno temu Ilość zużytych opakowań:2...
    alice86
    5 listopada 2007 o 12:48
    Nie, nie...
    Podobnie jak kilka Wizażanek przede mną, otrzymałam ten kosmetyk w prezencie z jakimś magazynem dla nastolatek ;) Produkt zakwalifikowałabym dziś raczej do tych mocno poniżej średniej. Używałam go jednak w czasach nastoletnich... No właśnie - używałam (jednak). Dzisiaj nawet nie podjęłabym się próby jakiegokolwiek zastosowania tego kosmetyku... Produkt ma dziwną, wodnisto - żelową konsystencję. Na "gołych" powiekach szybko rolował się, ścierał, długo schnął zbierał się w załamaniu powiek... Nałożony na podkład, rozcierał się razem z nim i mętniał. Tak więc produkt do niczego i efekty nie warte tego całego trudu związanego z nakładaniem go na powieki. Jako nastolatka wymęczyłam go prawie do końca, bo... bycie nastolatką to taki dziwny okres eksperymentów ;) Używam tego produktu od: używałam kiedyś Ilość zużytych opakowań: prawie do końca jedno
  • 10 maja 2007 o 23:21
    NIE :(
    Sam cień jest śliczny, naprawdę- tym bardziej ze mam kolor błękitny, który wydobywał z tęczówek bajeczną wręcz barwę i się pięknie mienił, ale używanie go... Brrr! Najpierw nakładanie- a tu się coś rozmaże, a tu za dużo, potem poczekać aż wyschnie. Jak wyschnie to skleja powieki przy otwieraniu i zamykaniu... Straszne uczucie! Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: jedno