Biotherm D Stress Nuit (Relaxing Anti-Fatigue Radiance Night Care)

• 19 kwietnia 2006 o 14:44
    doskonaly!
    to naprawde najlepszy krem jaki kiedykolwiek mialam!efekty najlepiej oceniac rano,bo wtedy widac ile ten krem robi dla cery-wyglada ona swiezo,delikatnie,jakby po solidnym zastrzyku endorfin-taka szczesliwa:)zrelaksowana i odstresowana!goraco polecam,bo mimo ze cena szokujaca, o lepszy trudno.
  • 28 marca 2005 o 20:31
    wiele hałasu o nic
    No cóż - niestety znowu kupiłam krem, którego działania nie widać w jakiś spektakularny sposób :-( Kosmetyk z tych, co to dyskretnie usuwają niedogodności typu ściągnięta skóra (ale żeby to osiągnąć naprawdę nie potrzeba aż tak drogiego specyfiku), ale nic konkretnego o nim nie mogę powiedzieć tak "na plus". Żadnej promieniejącej czy odstresowanej twarzy rano - na to nie liczcie, bo się zawiedziecie. Ot, przyzwoity krem za nieprzyzwoitą cenę. Podobnie jak wcześniejsze recenzentki - mając cerę mieszaną używam wersji tego kremu dla cery suchej (ciekawe dla kogo tak naprawdę jest ta wersja lżejsza). Uważam, że stosunek nawilżanie/natłuszczanie (w wersji dla cery suchej!) był taki jaki powinien być dla skóry mieszanej. No i jeszcze kwestia zapachu - zbyt intensywny, kojarzący się z męskimi żelami pod prysznic typu "morskie Fa". Nie tego spodziewałam się po kremie z trochę jednak wyższej półki.
    zuzzia
    17 marca 2005 o 10:40
    jestem za.....:)))))
    Bardzo lubię ten kremik, przede wszystkim za to, że odstresowuje skórę w nocy i rano naprawdę wygląda na wypoczętą. Nie jest to może kosmetyk wszechczasów, bo mam do niego kilka zastrzeżeń, pierwsze to to, iż ciężko sie wchłania i czasem pozostawia tłustą warstwę, sam w sobie mało nawilża i często nakładam go na krem nawilżający. Plusy to śliczny zapach, wydajnośc i to , że naprawdę działa. Zimą bardzo wygładzał mi buzie , latem jakby był za ciężki. Ale polecam ten kremik, mimo iż ponarzekałam na niego trochę.
  • 19 czerwca 2004 o 2:09
    Idealny
    Ten kremik na noc jest dla mnie idealny,uzywam ten w formie fluidu i teraz gdy jest bardzo goraco (mieszkam w miejscu gdzie lato jest upalne) jest on idealny dla mojej miesznej cery.Swietnie nawilza,lagodzi,relaksuje moja skore.Moja twarz kazdego ranka wydaje sie bardziej zrelaksowana i swiezsza.Lubie bardzo zapach tego fluidu,taki swiezo-ziolowy.Wchlania sie znakomicie.Uzywalam go tez zima,ale jednak moja cera sie sciagala i pewnie lepszy bylby w formie kremu. Dla mnie idealny krem na lato
  • 16 lutego 2004 o 0:03
    Cudowny!
    Ja podobnie jak Smoczyca pomimo mieszanej cery, uzywam wersji do cery suchej. Krem mimo bogatej kostystencji wchlania sie bardzo dobrze. Mialam rowniez wersje dla mieszanej i normalnej cery we fluidzie i moim zdaniem nadaje sie on co najwyzej co tlustych cer, inne po prostu za malo nawilza. Krem natomiast jest fantastyczny! Zawiera mnostwo witamin i magnez, i to wlasnie ten skladnin rozswietla skore! Rano skora naprawde jest gladka, dobrze nawilzona i taka swieza. Ponadto kremik ma sliczny zapach i bardzo przyjemnie sie go uzywa. Zdecydowanie polecam! Uzywalam tez Hydra-Zen Lancoma i potwierdzam, D-stress jest zdecydowanie lepszy!