Biocodex Biodermine

• 17 marca 2011 o 14:25
    Nie radzi sobie
    Stosowalam jako krem na noc- przesuszyl twarz i raczej nie radzil sobie z zaskorniakami a moze po prostu zbyt krotko go stosowalam-tylko miesiac bo wtedy sie skonczyl i nie kupilam go wiecej.jest malo wydajny. Jestem przyzwyczajona do lekow przeciwtradzikowych na recepte wiec moze stad moje niezadowolenie. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
    derTod
    31 października 2009 o 16:25
    Całkiem dobry
    Krem dość dobry, ale można by było po opisie spodziewać się więcej. Zaznaczam, że ja nie stosowałam go do maseczek, służył mi jedynie jako kremik. Jego plusy: + sprawiał, że moja skóra była matowa przez większość dnia + nie wysuszał mojej skóry + był dość wydajny (bez robienia maseczek) + delikatny zapach, który nie drażnił Jego minusy: - nie ograniczał powstwania zaskórników - nie zauważyłam jakiejs większej poprawy stanu mojej cery, wypryski pojawiały sie w tym samym tempie +/- na jego korzyść można jeszcze dorzucić to, że niedoskonałości może trochę szybciej się goiły, aczkolwiek ich ilość jakoś dratycznie sie nie zmniejszała Być może za krótko stosowałam ten krem. Aczkolwiek lubiłam go i pewnie do niego wrócę, ale ze względu na jego właściwości matujące. Stąd niestety tylko 3 gwiazdki. Mogłoby byc lepiej. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań:2
  • 28 sierpnia 2009 o 10:26
    Bardzo dobry krem matujący.
    Zalety: - bardzo dobrze matuje (idealny na strefę T) - nie podrażnia - nie wysusza skóry - nie powoduje powstawania nowych zaskórników, pomaga pozbyć się istniejących Wady: - nie nawilża skóry, dlatego trzeba stosować jeszcze jakiś inny krem nawilżający np. na noc - ciężka konsystencja, trochę trudno się go rozprowadza Polecam! Używam tego produktu od: ok. 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
    naomii
    15 marca 2009 o 16:45
    beznadziejny
    Kupilam ten krem, poniewaz dermatolog goraco go polecala. Kupilam go wlasciwie bez zastanowienia. Przez jakis czas na policzkach pojawialy sie wypryski, teraz juz na cale szczescie zniknely, jednak zostaly czerwone przebariwenia na twarzy. Krem mial je zniwelowac i zapobiec ponownemu pojawieniu sie wypryskow na mojej twarzy. Jednak kremu uzylam 3 razy. Niesamowicie odwodnil mi skore na policzkach, jednoczesnie moje czolo nigdy wczesniej sie tak nie swiecilo. I ten okropny zapach!!! Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: niecale jedno
    Yatta
    6 listopada 2008 o 15:02
    Kiepski..
    Jak dotąd uzywalam Normadermu i chyba do niego powróce bo nie znalazlam lepszego kosmetyku dla mojej cery, choć i ten nie jest super. Biodermine kompletnie u mnie nie działa, matuje na godzinkę a pozniej świecę się tak samo jak kiedyś. Kupiłam go dla siebie i dla kolezanki zachęcona opiniami, ale obie stwierdzilysmy ze to badziew :| Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1