Joanna Professional, Szampon rewitalizujący kolor do włosów blond (stara wersja)

Stara wersja produktu

notino.pl
Joanna Profesjonalny szampon rewitalizujący kolor o zapachu czarnej porzeczki 500ml
Joanna Color Boost Complex Szampon Tonujący Kolor 500g
Bodyland.pl

Annaa89
    18 kwietnia 2022 o 12:46
    Polecam.
    Do szamponu Joanny wracam za każdym razem , kiedy znowu jestem blondynka. Uwielbiam go za zapach oraz efekt jaki daje. Przy regularnym stosowaniu faktycznie delikatnie ochładza kolor. Jednak trzeba pamiętać , że może przesuszać włosy .
    • delikatne ochłodzenie koloru
    Wady:
    • przy dłuższym stosowaniu może przesuszać włosy
  • 31 stycznia 2022 o 9:02
    Ekstra produkt
    Włosy rozjaśniam od kilku lat, więc potrzebuję produktu, który będzie rewiatalizował kolor oraz jednocześnie odżywiał włosy. Ten szamon spełnia moje potrzeby i do tego jest w super cenie. Trzymam go około 3 min na włosach i ładne pozbywa się żółtych tonów.
    Zalety:
    • dozownik, zapach, opakowanie, odżywia, ochładza kolor
  • 6 stycznia 2022 o 9:41
    Jest okej
    Z racji tego, że od jakiegoś czasu rozjaśniam swoje włosy, to produkty do włosów blond, ochładzające ich kolor, są obowiązkowe na mojej półce w łazience. Szampon ten stosowałam lata temu i był całkiem w porządku. Bardzo dobrze radził sobie z oczyszczaniem włosów, nie obciążał ich, bardzo ładnie ochładzał kolor. Bardzo na plus jest jego opakowanie z pompką. Powtarzam to większości recenzji, ale uwielbiam opakowania z pompką, ponieważ pozwalają one łatwo dozować produkt. Bardzo podoba mi się też kształt buteleczki, ponieważ nie przewraca się ona podczas naciskania pompki. Czasem niestety zdarza się to przy zbyt wąskich buteleczkach. Jak każdy tego typu szampon, ten również niestety przysusza trochę nasze włosy. Dlatego po jego stosowaniu polecam nakładać mocno odżywcze maski, aby zniwelować wysuszające skutki działań takich szamponów. Ogólnie polecam i myślę że jeszcze kiedyś za kupię ten szampon.
  • 5 stycznia 2022 o 23:54
    Nie przypadł do gustu
    Od lat rozjasniam włosy. Kupiłam raz ten szampon i ostatni. Podobnie jak standardowy z Joanny w szarym opakowaniu ochladza nieudana koloryzacje. Ale zapach jak dla mnie okropny. Duży plus za opakowanie. Niestety bardzo farbuje ręce skórę głowy i dostałam po nim łupież. Bardzo przesusza włosy i nie da się rozczesac po umyciu. Ogólnie ciężko doczyscic wszystko wokół od fioletu.
    Zalety:
    • Ochladza nieudany blond
    Wady:
    • Brudzi wszystko co wokol
    • Nie nadaje się do wrażliwej skóry
    • Okropny zapach
    • Ciężko zmyc z dłoni
    Gonia
    16 października 2021 o 18:54
    eliminuje niepożądane żółknięcie włosów
    Mam blond włosy i mam je w odcieniu ciepłym ale po miesiącu po farbowaniu musze już delikatnie ochłodzić odcień i ten szampon fantastycznie sobie z tym radzi. Włosy dalej mają mój ukochany odcień ale delilkatnie ochłodzony tak jak zaraz po farbowaniu. Włosy nie są szare ani fioletowe . Szampon ładnie pachnie i nie wysusza włosów. Polecam