La Roche-Posay Lipikar, Syndet (Żel - krem do mycia twarzy i ciała przeciw podrażnieniom) (nowa wersja)

LA ROCHE LIPIKAR SYNDET AP+ Krem myjący łagodzący podrażnienia skóry 200 ml

• 11 listopada 2016 o 8:52
    Polecam małym alergikom
    Moja córeczka cierpi na azs, dodatkowo cała masa produktów ją podrażnia, dlatego bardzo ostrożnie podchodzimy do produktów, które używamy. Ten żel jednak okazał się strzałem w 10. Po pierwsze jest bezzapachowy za co ma u mnie ogromny plus. W konsystencji dość rzadki jednak pieni się przyzwoicie. Bardzo ładnie oczyszcza nie podrazniajac. Mylam nim też włoski dziecka o również się sprawdził. Po kapieli nie miałyśmy pilnej potrzeby użycia balsamu. Nie mogę powiedzieć że ten żel nawilzal, jednak na pewno nic a nic nie wysuszal. Opakowanie 400ml wystarczylo nam na około 3 miesiące codziennego używania, wiec wynik bardzo dobry. Cena jak na produkt apteczny całkiem przyzwoita. Polecam wypróbować przy problemach ze skórą.
  • 2 listopada 2016 o 12:27
    Genialny.
    Używałam tylko do mycia twarzy i zmywania makijażu. Sprawdza się idealnie, zmywa każdy makijaż, nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Skóra oczyszczona i to się naprawdę czuje. Żadnych wyprysków. Wydajny. Minusem jest źle domykające się wieczko.
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 października 2016 o 13:58
    ulubiony!
    Odkryty niedawno przy okazji promocji w Superpharm, kupiłam do oczyszczania twarzy z resztek makijażu oraz do przemywania twarzy rano. Z ciekawości przetestowałam zmywanie nim pełnego makijażu i tu chylę naprawdę czoła! Mam wersję 400 ml z dozownikiem i jedna pompka wystarczy na umycie całej twarzy w 5 sek, a na płatku po późniejszej aplikacji płynu micelarnego bądź toniku nie zostaje nawet ślad po produktach do makijażu. Zapach jest delikatny a lejąca perłowa konsystencja odpowiada moim preferencjom, bo wolę zmywać makijaż żelem niż np. mleczkiem czy płynem micelarnym, a to nawet lepsze niż tradycyjny lepki żel. Do tego uspokaja cerę i mam poczucie, że jest naprawdę czysta. Cena trochę wysoka, ale w SP często jest w promocji, poza tym przy tej wydajności i działaniu, myślę że naprawdę warto!
    Drogeria Super-Pharm
    agatqa9
    22 sierpnia 2016 o 11:02
    Zel-krem do mycia
    Zalety: - idealna konsystencja - dobrze się rozprowadza - po nim przyjemna w dotyku skóra - wydajny - ładny zapach - koi - nie podrażnia - dobrze myje - do twarzy i do ciała Wady: - słabo nawilża - cena
  • 3 września 2015 o 15:52
    Żel nie spełnił moich oczekiwań
    Plusy. - Przyjemny zapach - Nie powodował powstawania pryszczy - Wydajny Minusy. - Cena ja kupiłam na promocji - Lejąca perłowa konsystencja - Ciężko otwierała się tubka - Delikatnie obsuszał skórę - W średnim stopniu oczyszcał skórę Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie