Pat & Rub Relaksujący balsam do ciała `Trawa cytrynowa i kokos`

• 5 maja 2017 o 21:12
    Fantastyczny!
    Nigdy bym nie kupiła tego balsamu, bo nie przepadam za panią Rusin :) ale dostałam go w prezencie. Jestem zachwycona. Przepiękny, unikatowy zapach - zupełnie inny niż znane mi drogeryjne kremowe zapachy. Ale co najważniejsze - długotrwale, głęboko nawilża. Niektóre balsamy które miałam nawilżały tylko "powierzchniowo", do następnego prysznica. Ten natomiast nawilża na długo. Poza tym jest niezwykle wydajny - jednego opakowania używam już od 4 miesięcy (aplikuję go 2 razy w tygodniu). Aplikator również bardzo wygodny. Cena jest wysoka, to prawda, ale ten produkt jest jej warty. Na pewno kupię ponownie.
  • 30 listopada 2016 o 21:29
    Super zapach - dodający energii
    Zalety: - jego głównym atutem jest przepiękny energetyzujący i egzotyczny zapach, który pobudza do działania i poprawia humor nawet po ciężkim dniu - ma lekką formułę, bardzo szybko się wchłania przy jednoczesnym bardzo trwałym efekcie nawilżenia skóry - odżywia ją i wygładza - nie zostawia tłustego filmu na skórze - ma bardzo fajne opakowanie Wady: - jedyną wadą jest wysoka cena
  • 6 września 2015 o 12:41
    Używając go, mam przyjemność robienia czegoś dla siebie
    Miałam już ten balsam kilka razy i za każdym razem jestem z niego bardzo zadowolona. Za pierwszym razem, pamiętam, zachwycałam się jego zapachem. Później udało mi się kupić olejek eteryczny o zapachu trawy cytrynowej, który pachniał tak samo i dodawałam go wszędzie gdzie się dało ;) Ale wracając do balsamu... Ma bardzo przyjemną konsystencję, szybko się wchłania, chociaż wymaga paru ruchów więcej rękami, niż drogeryjne balsamy, ale jego wsmarowywanie jest bardzo przyjemne. Bardzo dobrze nawilża. Poradził sobie z moją skórą tego lata po intensywnym opalaniu, a to bardzo dużo. Ma świetne opakowanie, bardzo estetyczne, wygodne, lubię ich design, ale również świetna jest pompka airless, która pozwala na zużycie całego kosmetyku. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, czego nienawidzę, więc jest to balsam, do którego zdecydowanie będę wracać. Aha, i jeszcze jest wydajny, spokojnie wystarcza mi na 2 miesiące lub nawet dłużej codziennego stosowania. Bardzo sie polubiliśmy :) I przede wszystkim jest naturalny, więc używając go, mam tą przyjemność robienia czegoś dobrego dla siebie, wiem że jest to dla mnie zdrowe :) Używam tego produktu od: Ponad 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 (200ml)
  • 19 listopada 2014 o 10:08
    Bardzo przyjemny balsam
    W 100 % zdadzam się z opninia mojej przedmówiczyni :) Minusem jest cena. Skóra po nim jest idealnie nawilżona. Ja równiez nie czuję kokosu, tylko trawę cytrynową. Bardzo orzeźwiający balsam. Super skład. Polecam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 17 maja 2014 o 22:58
    Fajny, ale...
    Świetny balsam do ciała, doskonale nawilża skórę, jest miękka i gładka jak pupcia niemowlaka :) Jak dla mnie zapach w ogóle nie jest drażniący (lubię wszystkie zapachy Pat&Rub), ale jest bardzo intensywny i zapewne tylko dla fanów trawy cytrynowej (kokosa praktycznie nie czuć). Bardzo praktyczne opakowanie z pompką, nic się nie wylewa, widać dokładnie ile balsamu zostało. Plus za ekologiczność w 100%! Minus za wydajność - starczył mi na dwa tygodnie używania codziennie, biorąc to pod uwagę cena jest kosmiczna ;) Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno