Istituto Ganassini Rilastil Intensive, Deliskin Cream (Krem do skóry z problemami naczynkowymi)

2303
    20 października 2011 o 15:16
    Niezły, ale nie zachwyca
    Wciąż testuję kremy dl naczyniowców i wciąż dużo sobie obiecują po każdym nowym nabytku. Rilastilu używałam kilka miesięcy temu, zużyłam 2 tubki aby dać mu szansę i pora wystawić recenzję: PLUSY: - uspokaja twarz,łagodzi - lekko nawilża, mimo że to nie jego zadanie - przy mojej mieszanej cerze (stosowałam go na noc) nic więcej juz nie musiałam nakładać, - szybko się wchłania - nie zapycha MINUSY: -razem z nim testowałam Lieraca i Lierac okazał się o niebo lepszy - w moim przypadku nie zauważyłam wyblednięcia naczynek czy rumienia (a zaznaczam że nie oczekuję po kremie efektów lasera) Ogólnie - może komuś bardziej przypasi - na mnie szału nie było.
  • 16 października 2011 o 21:49
    najlepszy
    Świetny krem. Super zapach i kolor, który rozjaśnia i maskuje zaczerwienienie twarzy. Od razu po nałożeniu działa chłodząco i kojąco, a dopiero do długotrwałym(min 2-3 miesiące) codziennym stosowaniu widać bardzo dużą róznice. Wzmacnia naczynka i chroni kolejne przed pękaniem i co najwazniejsze: skora nie jest nadrekatywna(!) czyli w zimie osoba ktora ma bordowy nos i policzki od zimna i zmian temperatur ma cudowny twarzowy kolor<rotfl>. Bardzo ważne jest równiez to iz nie powoduje zaskórnikow. Dobrze nawilża. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 5
  • 31 marca 2011 o 13:20
    nie jest tak źle
    Zacznę od tego, że zajęło mi bardzo dużo czasu, aby go dostać. Dostępność i cena są skandaliczne. Używam go od roku, a tak z ręką na sercu regularnie to od 6 miesięcy. Krem jest niesamowicie wydajny, ma okropną metalową tubkę, średni zapach. Ja stosuję go tylko na noc i na dzień jak wiem, że nie będę wychodzić z domu i mogę się poświecić jak latarnia. Krem nie nadaje sie pod makijaz, przynajmniej nie pod moj. Skora sie blyszczy i wyglada bardzo nieswiezo, ale ale. Redukuje rumien, skora jest spokojniejsza i mniej histerycznie reaguje na zmiany temperatur, gorace potrawy etc. Zbledly mi dwa naczynka, ale niestety stosowanie wymaga czasu i cierpliwosci. Moja skora ogolnie jest zarozowiona, a ja stosuje krem tylko na noc i policzki, aczkolwiek z nosem roznie, bo mnie po nim lekko spryszcza. Sucharki beda zadowolone, mieszańce i tlusciochy niekoniecznie, nawet na noc. Dojrzałam teraz kilka drobniutkich pajączków na grzbiecie nosa ;/ ech. Bede stosowac do wykonczenia tubki, ale nie wiem czy kupie ponownie. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 listopada 2010 o 16:47
    średni
    Dosyć nietypowy krem - ma mocno zielony kolor, który po nałożeniu na twarz jest lekko widoczny (ale dzięki temu maskuje rumieńce). Po dłuższym, regularnym stosowaniu naczynka trochę się uspokoiły, ale, żeby osiągnąć ten efekt, naprawdę potrzeba cierpliwości. Świetnie spisuje się jako kompres/maseczka - kiedy dopadnie mnie rumień, nakładam grubszą warstwę na czerwone miejsca, przyjemnie chłodzi i koi. Na minus - świecenie po użyciu. No i uwrażliwia na słońce (dziurawiec w składzie), dlatego trzeba przy nim stosować filtr.
    lolik2
    31 października 2010 o 18:55
    lekki efekt jest
    jeszcze nie trafiłam na krem &quot;naczynkowy&quot;, który by zlikwidował problem czerwonych polików i raczej już nie liczę, że to nastąpi... Mimo wszystko, ten jest całkiem niezły - uspokaja skórę i łagodzi, naprawdę to się czuje, pomimo nieustannego zaczerwienienia. Także jakiś efekt jest ;) dobre i to! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1