Paese Nail Doctor, Kuracja naprawcza dla zniszczonych paznokci

Paese Kuracja Naprawcza Rozdwojone i Osłabione Paznokcie 9ml

• 3 września 2013 o 15:20
    jako lakier - nie odżywka
    Na plusy: - piękny kolor paznokci jaki jej zawdzięczamy po drugiej warstwie - dla mojej karnacji idealny kolor nude. - piękne opakowanie (mam na myśli tą nową serię) Na minus: - mega długi czas schnięcia - odchodzi płatami - działanie odżywiające - nie zdążyłam zauważyć gdyż nie utrzymała mi się na paznokciach dłużej niż dwa dni - odchodzi szybciej niż to możliwe bo nawet jeszcze tego samego dnia Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, normalne ale niedokończone
  • 30 maja 2013 o 19:30
    idealna
    U mnie odżywka sprawdziła się idealnie zwłaszcza przy ciągłym sprzątaniu po remoncie. Nakładając dwie warstwy stały się twarde i odporne na wszelkie uderzenia. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 duze
  • 18 października 2012 o 19:58
    Najlepsza!
    Jak dotąd jest to najlepsza odżywka, jaką miałam. Po wiosennych eksperymentach z hybrydami moje paznokcie zaczęły się mocno rozdwajać i łamać i to do tego stopnia, że piłowanie ich do opuszek palców nic nie dawało - i tak odrastały rozdwojone... Dlatego postanowiłam poszukać jakiegoś preparatu, który je wzmocni i pomoże wrócić im do dawnej "kondycji". I tym razem wybrałam kurację Paese - nie zawiodłam się ;) Na początku przez pierwsze 2 tygodnie stosowałam ją wg zaleceń producenta, potem zapominałam stosować ją regularnie, ale efekt i tak jest dla mnie zadowalający. + Paznokcie są mocniejsze, grubsze, wyglądają zdrowiej. + Stosowana pod lakier przedłuża jego trwałość (choć nie ma o tym żadnej wzmianki na opakowaniu ;P). + Pomalowane paznokcie wyglądają bardzo ładnie - dla mnie odżywka stała się alternatywą dla zwykłego lakieru, gdy nie mam za dużo czasu na zrobienie porządnego manicure\'u. + Szybko schnie. + Cena jak dla mnie jest przystępna. + Odżywka starcza na długo. - Jedyny minus, który zauważyłam: z czasem gęstnieje i ciężko go wydobyć z buteleczki (za krótki pędzelek). Zamierzam stosować ją co jakiś czas "zapobiegawczo" ;) Podsumowując: szczerze polecam :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zaczęte drugie
    jnwoppl
    8 października 2012 o 14:13
    D... nie urywa;)
    Sam kosmetyk całkiem dobrze sprawdza się jako lakier podkładowy. Natomiast po zużyciu niemal całego opakowania nie stwierdzam żadnych spektakularnych efektów. Ot normalna odżywka, która wygładza płytkę paznokcia, ale niespecjalnie wpływa na jego kondycję. Czyli przeciętniak. Na plus że nie trzeba jej zmywać i można zamalowywać innym lakierem:) Kolor odżywki na paznokciach - trochę jak lakier do frencha. Odejmuję 2,5 gwiazdki, bo: a) w zderzeniu z zapewnieniami producenta można być mocno rozczarowanym że nie pomaga na problemy z paznokciami (za to minus 1/2 gwiazdki), b) kuracja dość długo schnie, co wydłuża malowanie paznokci (-1 gwiazdka) c)za krótki pędzelek - po zużyciu 60% odżywki trzeba ją mocno nachylać, żeby jakoś ją nabrać (- 1 gwiazdka).