Lancome Hypnose Star Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Lancome Mascara Hypnose Star 6,5 g Tusz do rzęs 01 Black

• 3 stycznia 2020 o 22:38
    Moja ulubiona mascara
    Jedna z moich ulubionych maskar. Nie zostawia śladów, tusz trzyma się na rzęsach, nie obsypuje się. Nie skleja rzęs tylko ładnie je podkreśla i pogrubia,wodoodporna.
    Zalety:
    • Nie skleja rzęs
    • Naturalne podkreślenie
  • 26 października 2017 o 17:37
    Rewelacyjny tusz.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Rewelacyjny tusz- jeden z moich ulubionych. Pięknie pogrubia i wydłuża rzęsy. Pięknie rozdziela rzęsy nie sklejając ich. Bardzo fajny kształt szczoteczki sprawia, że dotrze do każdego zakamarka. Tusz dostałam. Niestety cena jest bardzo wygórowana, także sama go na pewno nie kupie.
    Zalety:
    • wydłuża
    • pogrubia
    • nie skleja
    • rozdziela
    • dobrze wyprofilowana szczoteczka
    Wady:
  • 27 sierpnia 2017 o 3:17
    na dwoje babka wróżyła
    Maskara zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, piękne, zjawiskowe rzęsy. Ładnie się podkręcają i pogrubiają dzięki szczoteczce. Szczoteczka ułatwia szybką i sprawną aplikację, opakowanie jest ładne i eleganckie. JEDNAK: 1. Mało wydajna, jedno opakowanie starcza MAX na 2 miesiące, potem wysycha i kruszy się, nic z niej nie da się uzyskać... 2. Cena - niestety jeśli mam wydawać prawie 150zł co dwa miesiące na tusz do rzęs, jest to dla mnie troche dużo.
  • 31 marca 2016 o 17:55
    srednia...
    za ta cene i jakosc jaka reprezentuje Lancome spodziewalam sie czegos wiecej. mascara bardzo przecietna, rozmazywala sie, nie fajnie sie nia rzesy malowalo... ogolnie nie polecam!
  • 20 lutego 2016 o 16:58
    Dobrze, że to tylko miniatura
    Wygląda ładnie. Nałożony na bazę, wygląda jeszcze ładniej. Ale nie, cholerka, za tę cenę. Na szczęście weszłam w posiadanie tylko miniaturki i na pełnowymiarowy produkt na pewno się nie zdecyduję, gdyż cena jest nieadekwatna do jakości. Czasem zdarza mu się osypać, aczkolwiek nie jest to regułą. Zdarza mu się też wytrwać całonocną imprezę w nienaruszonym stanie. Nie wiem, od czego to zależy. Mam niewodoodporną wesję, która przetrwała rzewne łzy- to na plus. Szczoteczka mi przypadła do gustu, jest inna, niż w pozostałych tuszach. Nie zmienia to faktu, że taki sam, a czasem nawet lepszy efekt jest osiągalny dzięki innym, tańszym tuszom. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: miniatura, otrzymana przy zakupach