Avon Advance Techniques 360 Nourishment, Moroccan Argan Oil Conditioner Pielęgnująca odżywka z olejkiem arganowym

k-n
    31 grudnia 2015 o 17:42
    Mogłaby być lepsza, ale ogólnie jest ok ;)
    Oceniam jako posiadaczka włosów suchych, naturalnie bardzo kręconych, z tendencją do puszenia. Odżywka trafiła do mnie w zestawie z szamponem i tylko w duecie z szamponem z tej samej linii jej używałam. Plusy: + bardzo wydajna, wystarczyła mi na ponad pół roku przy używaniu 2 razy w tygodniu + gęsta konsystencja, nieprzelewająca się przez palce ma bardzo przyjemny zapach + ułatwia rozczesywanie + bez problemu się spłukuje + jeśli nie nałoży się jej dużo, włosy są miękkie, lekkie, mają bardzo ładnie podkreślony skręt i ładnie się błyszczą + po spłukaniu włosy są na tyle śliskie, by nie było problemów z rozczesywaniem Minusy: - trzeba uważać, żeby nie nałożyć jej za dużo, bo wówczas efekt jest odwrotny do zamierzonego - włosy są przyklapnięte (a nie mam w ogóle tendencji do przetłuszczania!), wyglądają nieświeżo, są matowe i ogólnie wyglądają nieestetycznie Ogólnie nie zrobiła regenerującej rewolucji na mojej głowie ;) ale też nie szkodziła. Jest to dobra odżywka, jednak nie wyróżnia się niczym wyjątkowym. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 17 grudnia 2014 o 11:48
    Bardzo słaba
    Ze względu na to, że moje włosy są cienkie i szybko się przetłuszczają nakładam odżywkę tylko na same końcówki. Myślałam, że odżywka z olejkiem arganowym będzie świetnie nawilżała moje włosy, niestety bardzo się zawiodłam. Odżywka nawilża ale bardzo słabo, a efekt nie jest długotrwały. Ma również swoje plusy t.j.: -treściwa konsystencja, -odżywka nie spływa z włosów -ładny zapach -wydajna -ułatwia rozczesywanie włosów -nie obciąża włosów (nakładam ją tylko na końce). Nie kupię jej ponownie, ponieważ bardzo słabo nawilża. Będzie idealna dla mniej wymagających włosów. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Luana5
    4 grudnia 2014 o 12:49
    Ja sobie chwalę
    Długo używam tej odżywki i w ogóle całego zestwu i bardzo sobie chwalę. Odżywka jest gęsta, treściwa , dobrze się nakłada, nie spływa z rąk. Ma dobrą przyczepność do włosów, nie trzeba jej długo trzymać , aby był efekt. Bardzo dobrze nawilża, wygładza po same końce,. Włosy są lśnie i dobrze się układają. Nie podrażnia , nie uczula, nie nie zauważyłam żadnych innych negatywnych reakcji. Przyjemny zapach. Cena również przystępna. Obecnie zamówiła cały zestaw to znaczy Szmpon, odżywkę ,odżywczą kurację za 22,99. Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań: 6 opakowań
  • 3 grudnia 2014 o 17:27
    polecam
    polecam w połączeniu z szampnem i olejkiem z tej samej serii + łądnie wygładza włoski, +nadaje połysk i odżywia, +jest w bardzo przystępnej cenie -może obciązyć włoski ale w przypadku moich przesuszonych sianowatych tlenionych włosków to błogosławieństwo Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
    all_g
    29 października 2014 o 23:43
    "Chemik" ma nawilżać?
    Nigdy jakoś nadto nie ufałam Avonovi. Jedyne co się sprawdziło i z czego jestem zadowolona to kremy do rąk. Odżywkę kupiłam na promocji za bodajże 6 czy 7zł. Nie był to duży wydatek i całe szczęście, ponieważ nie jestem zadowolona z tego zakupu. Z tej samej serii kupiłam także maskę. + zapach + konsystencja + cena +/- wydajność (nie jestem zadowolona z tej odżywki, dlatego w moim przypadku ta dobra wydajność jest bardziej na minus) - Producent zapewnia nawilżenie nawet bardzo suchych włosów od nasady aż po same końce. Sądzę, że to bardzo przesadzone stwierdzenie. Nie zauważyłam jakiegokolwiek nawilżenia. - swędzenie głowy (mimo, że nie używałam odżywki na włosy u nasady) - włosy się elektryzują No nie polecam nawet na promocji. Nie warta wypróbowania, bo tak naprawdę nic nie robi. W drogeriach można znaleźć dużo lepsze odżywki i co najważniejsze: o mniej chemicznym składzie. Jak taka chemia ma nawilżać? Olejek arganowy daleko w składzie, a to przecież główny "bohater" tej odżywki. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego