IsaDora Sun Protecting Lip Gloss SPF 8 (Ochronny błyszczyk do ust z filtrem UV)

4 na 51 opinię

• 13 sierpnia 2012 o 14:40
    dobry, ładne kolory
    Należę do grupy wyznawczyń szminek, dlatego normalnie bym go nie kupiła. Znalazł się w moim posiadaniu, gdyż był w zestawie z pudrem i żelem brązującym za 36 zł. Niestety, nie mogę go znaleźć - albo siedzi w którejś torebce i się teraz śmieje, albo go zgubiłam. Jeśli to drugie, to nawet mi żal. Minusy, za który obcięłam ocenę: - za mała trwałość jak na moje oczekiwania, aczkolwiek i tak lepsza o większości używanych przeze mnie onegdaj błyszczyków - aplikator z pędzelkiem, a ja wolę miękkie gąbeczki - wymagał uważnej aplikacji, bo łatwo było wyjechać za kontur warg Inne cechy: - przyjemnie, delikatnie pachniał, ale nie pamiętam już czym :/ - miła konsystencja - nie klei się - nie wysusza - kolor na ustach śliczny, ożywczy, półtransparentny, naprawdę uroczy Opakowanie bez szału, ale błyszczyk nawet wart polecenia na letnie dni. Zaznaczyłam, że kupię ponownie, bo jutro szykuję się na ponowny zakup zestawu. Używam tego produktu od: wiosna 2012 r. Ilość zużytych opakowań: ok. połowa jednego Dot. zdjęć: znalezione w sieci, nie są moją własnością. Ten pierwszy jasny róż to nr 27 Bubblegum. Ja miałam beżowy z drobinkami i był śliczny, jak odnajdę to dopiszę nr.