Lirene Dermoprogram Krem do masażu z arniką

emma-e4
    18 grudnia 2009 o 12:43
    prawie kwc
    prawie kwc, bo dosć drogi ten krem i kończył sie szybko znałam wcześniej tylko tłuste oliwki do masażu, które często są niewygodne, bo tłuszczą wszystko dookoła, rozlewają się.. ten krem jest bardzo wygodny w uzyciu, ma konsystencję wazeliny, delikatny, kwiatowy zapach rozprowadza sie łatwo, zapewnia długo poślizg, nie wsiąka w skórę ale i nie zostawia jej tlustej i lepkiej jak oliwka nadaje się do masażu twarzy, pleców, nóg - nigdzie nie podrażnia skóra jest po nim nawilżona a nie tylko tłusta, w połączeniu z masażem naprawdę pielęgnuje Używam tego produktu od:kilku lat Ilość zużytych opakowań: 3?
  • 28 listopada 2008 o 22:07
    3 razy TAK!!!
    Mój KWC. Nie używam go co prawda do masażu, ale jako balsamu do ciała i to właśnie w tej dziedzinie jest bezkonkurencyjny. Nawet jeśli zdarzy mi się go zdradzić (znęcona apetycznymi zapachami innych specyfików), wracam do niego zawsze i to z podkulonym ogonem;) Za co te dowody uwielbienia: Idealnie utrzymuje poziom nawilżenia skóry, nie uczula , dobrze się rozprowadza. Zapach na tyle subtelny, że nie gryzie się z wodą toaletową czy dezodorantem. Jednym słowem ideał. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3
  • 23 lutego 2008 o 21:35
    Jeden z najlepszych..
    Polecam zdecydowanie. Rozgrzewa, nawilża i natłuszcza. Jest świetny do masażu. Stan skóry poprawia się już po kilku użyciach. Bardzo przypadł mi do gustu jego zapach, chociaż znam osoby dla których jest śmierdzidełkiem. Pojęcie względne... Zapomniałam, jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    adia
    22 grudnia 2007 o 0:43
    cudo ;)
    doskonaly wlasnie na zimowe wieczory.. wlasciwosci tego kremu nie tylko rozgrzewaja ale takze rozluzniaja i zmniejszaja bol miesni.. dobrze wykonany masaz przy pomocy tego kremu naprawde moga pomoc:) w dodatku skora po sesji masowania jest gladka i nawilzona. kosmetyk po prostu spelnia moje oczekiwania:) zdecydowanie polecam:) juz chya zawsze bedzie na mojej polce:) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:juz jedno cale:)
  • 25 marca 2007 o 0:51
    Bardzo dobry
    Kupiłam go niby przypadkiem - potrzebowałam kremu do masażu na ćwiczenia, ten wpadł mi pierwszy w ręce w sklepie. Konsystencja jest bardzo fajna, nie wysycha, tworzy świetny poślizg, jest bardzo wydajny. Ma delikatny zapach, ale na dłuższą metę męczący. Jednak pracuje mi się na nim bardzo fajnie i chyba nie zanosi się abym go zmieniła. Nawet na twarzy sprawdza się dobrze, nie podrażnia skóry choć koleżanka uważa, że przy większej ilości kremu na twarzy dostaje klaustrofobii ;) ale to tylko indywidulane, pojedyńcze odczucie. Dla mnie super. Używam tego produktu od: listopada 2006 Ilość zużytych opakowań: narazie 1