Soraya Nawilżanie & Dotlenianie, Multiaktywny krem nawilżający na noc

la_wa
    8 czerwca 2015 o 20:02
    W porządku.
    Używam go na zmianę z innym kremami. Plusy: + nawilża + po nałożeniu daje efekt odświeżenia + konsystencja: jest dosyć rzadka jak na krem na noc, ale mi taka odpowiada (ułatwi rozprowadzanie kremu na całej twarzy) + cudowny zapach + opakowanie - estetyczny słoiczek Nie zauważyłam u siebie wyprysków po używaniu tego kremu, ale: Minusy: - niestety jest troche zbyt tłusty dla mojej cery mieszanej. Nastepnego ranka po nałozeniu świeci mi sie nos i czoło Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 12 września 2014 o 10:26
    to czego się nie wybacza...
    W natłoku kremów w Rossmannie kupiłam ten krem, całkiem niechcšcy szczerze powiem bo parafinę staram się omijać szerokim łukiem. Po kilku dniach używania bez większych zastrzeżeń nagle zauważyłam że mnie ZAPCHAŁ i zaczęły mi wychodzić wypryski. Pomysłałam ok, może kobiece dni nadchodzš, odstawiłam krem dla olejku (z Sorayi zresztš) i po kilku dniach wróciłam. I taadam! Znowu pryszcze. To on... Mało kiedy mnie coœ zapycha, nie wiem czy coœ zrobiłam nie tak, mał dotleniać, a wyszło na odwrót. Oddałam chłopakowi i czasem jak jetsem u niego użyję raz byleby zużyć. Nie polecam... Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 października 2013 o 18:35
    Może być.
    Krem nie jest zły, dobrze nawilża więc spełnia swoje podstawowe zadanie, jednak chyba nie jest w pełni odpowiedni dla mojej mieszanej skóry. Plusy: + bardzo dobrze nawilża, odkąd go używam to zapomniałam co to suche skórki, + skóra jest jakby gładsza i bardziej promienna, + fajna konsystencja, szybko się wchłania, + wydajny. Minusy: - niestety czasem potrafił zapchać mi pory i spowodować wysyp brzydkich niespodzianek, - dla mojej cery trochę za tłusty. Używanie tego kremu z pewnością katorgą nie było. Nie narobił mi większych krzywd, jednak tak jak wspomniałam mam skórę mieszaną i jakoś źle się czułam z taką tłustą warstwą na twarzy. Jednak myślę, że krem będzie idealny dla osób o cerze suchej. Krem zachęcił mnie na tyle do marki Soraya, że poszukam teraz jakiegoś kremu przeznaczonego dla cery mieszanej. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Lilith1
    18 sierpnia 2013 o 14:15
    Krem za 16 zł działający jak krem za 160 zł :)
    Sięgnęłam po ten krem kiedy moja cera, na skutek zmiany diety i niekorzystnych warunków atmosferycznych, potrzebowała dodatkowego nawilżenia. Już od pierwszego zastosowania tego kremu zauważyłam efekty jego działania - cera zaczęła wyglądac zdrowiej i bardziej promiennie, była gładka i elastyczna. Po kilku tygodniach regularnego stosowania, mogłam zrezygnować z kremu na noc (teraz wieczorem myję twarz żelem i przemywam tonikiem, ale kremu nie nakładam, ponieważ moja skóra tego nie wymaga) i obecnie stosuję jedynie krem na dzień. Byłam zaskoczona tym, że krem za kilkanaście złotych działa - przynajmniej w moim przypadku - jak drogie kremy z tzw. "górnej półki". Odejmuję pół gwiazki za to, że cera bardzo szybko się przyzwyczaja do tego kremu i efekty po jakimś czasie nie są już tak spektakularne oraz za "nie do końca" naturalny skład. Mimo wszystko uważam, że warto i pewnie jeszcze nie raz wrócę do tego kremu :) Używam tego produktu od: przez parę miesięcy rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    vigg
    14 lipca 2013 o 22:29
    Coś nie bardzo.
    Nie podszedł mi ten krem. Rzeczywiście nawilża, ale: - jak wstaję rano, to moja twarz jest wręcz tłusta i się mocno świeci, zwłaszcza na nosie. - troszkę mnie zapycha. Robię bardzo dokładny demakijaż wieczorem, do tego szoruję nos gąbką do twarzy, a rano i tak mam zaskórniki. I błyszczącą paskudnie twarz. - a przede wszystkim nie cierpię jego zapachu... Na plus opakowanie i konsystencja, jak i fakt, że na suche skórki nie mam co narzekać, chociaż to też pewnie zasługa intensywnego zdzierania skóry gąbką przy myciu twarzy oraz peelingu. Używam tego produktu od: 2 albo 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego