Lirene Dermoprogram Aktywne serum antycellulitowe

• 16 marca 2011 o 22:31
    REWELACJA
    To serum naprawdę działa! Cellulit zmniejsza się z dnia na dzień!Próba "szczypiąca" daje niesamowity wynik-tałatajstwo znika! Nawet zaawansowany cellulit, który ulokował się w tym straszliwym miejscu między pośladkami a udami, nazywany przeze mnie pieszczotliwie "kalafiorem" zniknął! Jestem pod dużym wrażeniem. Ładnie, świeżo pachnie. Nie rozgrzewa ani nie chłodzi, co dla mnie jest szczególną zaletą gdyż ad. 1. mam problemy z naczynkami i ad. 2. nie lubię jak mi zimno w jakikolwiek sposób. Zresztą nie lubię też chłodzenia w balsamach bo mam takie poczucie, że jestem oszukiwana i naciągana-natrzeć się olejkiem mentolowym mogłam za znacznie niższą cenę... Niestety, są też minusy: - cena nieadekwatna do pojemności tuby-na litość boską, kto wymyślił 150ml owe opakowania na balsam do ciała?! skończyłam je w 3 tygodnie używając raz dziennie - nie ujędrnia, nie napina ani nie nawilża skóry-choć działanie antycellulitowe ma rewelacyjne to jednak chociaż te dwa pierwsze mógłby też robić, większość tego typu specyfików daje z tym radę. I właśnie przez to nie daję tytułu "Mój Hit" ale szczerze i gorąco polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 23 września 2008 o 21:31
    Zachęca do ćwiczeń ;)
    Serum udane. Dobrze się wchłania. Przeznaczone jest na noc i tak je stosuję, na dzień wydaje mi się zbyt ciężkie. Zapach intensywny jak przy całej serii, przyjemnie pomarańczowy. Po posmarowaniu czuć napiętą skórę. Dłuższe stosowanie poprawia jędrność ud i pośladków. Muszę dodać że jestem dość młoda ledwo po 20stce. Mam cellulit, ale jest to raczej I stopień. Nie wygląda to tak strasznie, ale wolę już zawczasu zacząć go likwidować. Podczas stosowania tego serum nie ćwiczyłam zbyt często a i z dietą różnie bywało. Walka z cellulitem musi się odbywać na kilku frontach (dieta, ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia) Planuję kupić w najbliższym czasie to serum, niedawno mi się skończyło. Mobilizuje mnie ono do ćwiczeń. Szkoda tylko, że jest mało wydajne. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 23 lipca 2008 o 11:40
    Świetny kosmetyk!
    Bardzo lubię tę serię Lirene, mam i żel do mycia i ciała i rewelacyjny peeling, a teraz to serum, które okazało się strzałem w dziesiątkę. Nie mam zbyt dużego cellulitu, ale chyba jego początki, a to serum sprawdza się bardzo dobrze. Ma przyjemną konsystencję, świetny, cytrusowy zapach i szybko się wchłania. Używanie go to po prostu przyjemność :) Stosuję to serum codziennie na noc i są efekty w postaci nawilżonej, wygładzonej skóry. Może i trochę napina skórę. Nie ćwiczę więc spektakularnych efektów nie ma, ale ja jestem zadowolona. I na pewno jeszcze do niego wrócę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 maja 2008 o 19:08
    przyjemny
    Najpierw ZAPACH - REWELACYJNY (jak cała ta seria). Konsystencja przyjemna, w ładnym kolorku. Balsam wygładza nogi ale nie wiem czy mi się zmniejszył cellulit - chyba niezbyt regularnie go używam, bo średnio raz w tygodniu. MINUS- mało wydajny; szybko ubywa go w tubce. Ale generalnie nie narzekam :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań:1,5
    Ohisama
    9 lutego 2008 o 21:33
    Jedyny, który zadziałał :-)
    Naprawdę ujędrnia, przez co celul jest mniej widoczny! Też nie wierzyłąm, jak kupowałam, ale nie zawiodłam się na cioci Irence. ;) U mnie wystarczy używanie raz dziennie, bez masażu i innych takich. Tylko spacerek jak dodatek do kremu. :) Bardzo ładnie nawilża, skóra jest więc nie tylko bardziej zwarta ale i zadbana. Nie klei się jak inne tego typu specyfiki. Ma tylko jedną wadę - jest mało wydajny, ale przy tej cenie naprawde moze sobie na to pozwolić. Szczerze polecam. Używam tego produktu od: od półt roku Ilość zużytych opakowań: okolice trzeciego ;)