Fitomed Glinka zielona

• 26 czerwca 2019 o 21:46
    Genialna glinka!
    Glinka mi podeszła. Po stosowaniu regularnie przez jakiś czas zauważyłam poprawę swojej skóry. Zawsze miałam problem z trądzikiem, wypryskami itp. a teraz jest ich znacznie mniej. Mam wrażenie też, że blizny zmieniły swój kolor i nie są już aż tak widoczne, kolor się znacznie wyrównał. Cena bardzo przystępna, jak za taki dobry produkt, zapłaciłam ok 13 zł i starczyła mi na jakiś czas.
  • 3 marca 2019 o 20:10
    Jest świetna
    Przygotowanie kosmetyku do aplikacji zajmuje dosłownie kilka sekund, a efekt jest cudowny. Glinka świetnie oczyszcza, działa przeciwzapalnie, zmniejsza widoczność porów. Cera jest ujędrniona, a koloryt wyrównany. Już po pierwszym użyciu cera wygląda na wypoczętą i zdrową . „Gasi” powstające wypryski. . Maseczka szybko zasycha, dla mnie to wielki plus, oraz ma przyjemny zapach. Aplikacja naprawdę jest przyjemna. . U mnie maseczka świetnie się sprawdza, na pewno zostanie ze mną na dłużej
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Działanie
    Maze
    19 grudnia 2018 o 21:50
    Niezła
    Robiłam z niej maseczkę mieszając z hydrolatem oczarowym. Fajnie oczyszczała, wygładzała cerę. Przyspieszała gojenie się wyprysków, z czym zawsze miałam problem. Nie zauważyłam jednak zmniejszania wydzielania sebum, a nigdy nie dopuszczałam do jej całkowitego zaschnięcia na twarzy, miałam czasem nawet wrażenie, że trochę przesusza mi cerę. Zapach typowo ziołowy, trochę przypominał mi szałwię. Wydajność średnia. Zawartość opakowania wystarczyła mi na kilka użyć.
  • 31 października 2018 o 10:28
    Uwielbiam
    Maseczki na bazie glinek to coś co uwielbiam. Moja skóra ma skłonności do wyprysków i nie raz pomagała mi ratować sytuacje. Przyspiesza gojenie, oczyszcza, dezynfekuje. Skład rewelacyjny, sama natura. Nie ma tu chemii i przypadkowych składników. Maseczka powoduje delikatne zaczerwienienie skóry więc najlepiej używać na wieczór a nie przed wyjściem z domu, ale tragedii nie ma, zaczerwienienie szybko schodzi. Produkt godny polecenia !
    missi13
    12 września 2018 o 15:28
    JEDNA Z LEPSZYCH GLINEK
    Bardzo fajna maseczka na bazie zielonej glinki. Rozrabia ją siębardzo ąłtwo, nakłada też dość prosto, gorze jze zmyciem, maseczka zastyga troszkę się kruszy i zmyć ją to troszkę problem... Po nałożeniu tworzy się skorupa Po zmyciu maseczki ( najlepiej letnią wodą) skóra jest lekko czerwona ale za to widać jaka jest odświeżona. Wiadomo ze pryszcze nie znikają magicznie ale skóra jest czysta. Ma działanie antybakteryjne po czestym stosowaniu widać roznice lecz trochę przesusza skóre... ogolnie polecam dla osob z cera problemayczna. Systematycznosc na pewno da efekty