Catrice Multi Colour Blush Wielokolorowy róż do policzków

• 8 września 2015 o 20:54
    są lepsze :)
    Paletka z 4 odcieniami różu wygląda przeuroczo. Niestety mam wrażenie, że cieszy oko tylko w pudełeczku, bo po nałożeniu praktycznie go nie widać... plusy: - ładne i solidne opakowanie - cena (18 zł) minusy: - słabe zapigmentowanie Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 zaczęte
  • 27 maja 2015 o 15:16
    IDEALNY DLA POCZĄTKUJĄCYCH
    Róż Catrice ma bardzo uniwersalne i DELIKATNE i STONOWANE kolory (080 peach Frappucino). Jest idealny dla dziewczyn, które zaczynają eksperymentować z podkreślaniem policzków, ponieważ trudno zrobić sobie nim krzywdę. Efekt końcowy jest bardzo naturalny. Na plus jest także to, że nie ma żadnych świecących drobinek. Nie waży się, nie zapycha. Całkiem długo utrzymuje się na twarzy, Nie będzie to 12 godzin, ale na moje potrzeby ( około 6- 8 godzin dziennie)wystarczająco. Opakowanie solidne, po paru upadkach zarówno ono jak i róż są w całości. Poza tym jest wydajny, a cena nie jest wygórowana. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    Fiurka
    7 maja 2015 o 12:28
    Blask!
    Produkt bardzo dobrej jakości, świetnie tworzy kontur w sposób delikatny. Jeśli chcemy uzyskać głębszy efekt zwyczajnie trzeba więcej go użyć. Utrzymuje się przez cały dzień! Bardzo wydajny .. używam od miesiąca i jeszcze nie zauważyłam ubytku. Solidnie wykonane opakowanie. Cena jest bardzo przystępna, produkt ogólnie dostępny. Jestem bardzo zadowolona z efektów jakie można uzyskać stosując ten kosmetyk. Polecam.
  • 31 stycznia 2015 o 13:22
    Mój pierwszy
    Oceniam bez porównania - mój pierwszy róż - ale bardzo mi się podoba. Wydaje mi się, że spełnia swoją funkcję. Widzę, że niektórzy narzekają na słabą pigmentację, ale ja nawet raz z nim przesadziłam :O Mam "truskawkową" wersję. Nadaje cerze świeżości. Jedyny minus to trochę niska trwałość, jak po kilku godzinach idę na uczelni do łazienki i patrzę w lustro to raczej nie ma po nim śladu. Bardzo mi się podoba opakowanie - wieczko nie zamyka się na klik, tylko tak jakby się "przyciąga" (nie wiem jak to wytłumaczyć, ale za pierwszym razem mnie to pozytywnie zaskoczyło :P). Jak to z pudrami bywa, używam go od dwóch miesięcy a ubytku absolutnie nie widać. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ledwie tknięte jedno
  • 15 stycznia 2015 o 14:52
    Niezły
    + cena + opakowanie + dostępność + naturalny kolor + 4 różne kolory - pigmentacja Ogólnie róż jest w porządku, dałam 4,5 gwiazdki, ponieważ jest do dobry róż. Denerwuje mnie tylko w zasadzie ta pigmentacja, co ma swoje dobre strony bo malując się w sztucznym świetle rano wiem, że nie zrobię z siebie świnki. Kolor jest bardzo ładny, naturalny. Jednak określam go mianem \'niezły\', ponieważ jest wiele dużo lepszych produktów do policzków :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1