Schwarzkopf Gliss Marrakesh Oil & Coconut, Szampon do włosów normalnych i uszkodzonych

Sappy27
    20 grudnia 2015 o 14:28
    Przetłuszcza!
    - włosy są oklapnięte, obciążone, brak im objętości - szybko się przetłuszczają - drogi + dobrze nawilża, jednak aż za bardzo - włosy po umyciu nie wyglądają na świeże + wydajny, bardzo dobrze się pieni Jednak ze względu na przetłuszczanie włosów szampon po prostu NIEPRAKTYCZNY. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół opakowania
  • 7 maja 2015 o 15:26
    Tak, byle nie na co dzień
    Jest to najlepszy szampon, jaki używałam, ale nadaje się tylko na jakieś wyjaścia. Stosowanie go dłużej bardzo przetłuszcza włosy. PLUSY - spełnia swoje działanie, włosy są czyste, świeże i niesamowicie się pięknie się układają - moje włosy niesamowicie nabrały na objętości -konsystencja OK -wygodna aplikacja - bardzo wydajny - wygładza włosy - dostępność MINUSY - na dłuższą metę przetłuszcza włosy, jak ktoś ma naprawdę suche, to ten szampon może być strzałem w dziesiątkę - za dużo chemii w składzie - jakby mniej kosztował, to bym się nie obraziła - zapach taki sobie, trochę drażniący NEUTRALNIE -opakowanie Używam tego produktu od: Kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: Kilka
  • 9 września 2014 o 14:50
    Ok.
    Kocham jak wszystkie inne szampony GK, które stosowałam. :) Ogólnie wszystko na +, począwszy od wygładzania, poprzez konsystencję aż po zapach. :D Godny polecenia, razem z odżywką i maska z tej serii potrafi wyprowadzić z złego stanu zniszczone włosy. :) Używam tego produktu od: kiedys Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 28 czerwca 2014 o 16:09
    Bardzo dobry
    Szampon jest wydajny, łatwo się pieni i zniewalająco pachnie. Zapach utrzymuje się na włosach przez pierwszy dzień, potem znika. Konsystencja jest dosyć gęsta. Nie zauważyłam, aby włosy dało się łatwiej rozczesać po umyciu, odżywka jest nadal potrzebna; to w zasadzie jego jedyna wada. Nie obciąża włosów, nadaje im miękkości i powoduje, że stają się gładkie. Jeszcze nie raz po niego sięgnę :) Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 maja 2014 o 10:43
    w porządku
    Gliss Kur to seria naprawdę dobrych kosmetyków do włosów - mało co z tej firmy mnie zawiodło. Razem z Dove i Elseve - to moi drogeryjni faworyci. Szampon jest dość gęsty, dobrze się pieni i nie trzeba go wiele, aby umyć wszystkie włosy (ja mam ich dużo i są długie). Nawet bez stosowania odżywki łatwiej po jego użyciu rozczesać włosy. Domywa wszystkie produkty stylizacyjne, dobrze się wypłukuje a włosy są po nim czyste i pachnące. Nie wymagam od szamponu wiele w kwestii regeneracji - ten oprócz dobrego mycia nie wysusza włosów, nadaje im blask i miękkość. Koncówki są w dobrym stanie, włosy nie wypadają w dużych ilościach. Ogólnie seria Gliss Kur nadaje moim włosom zdrowy wygląd i ten szampon nie jest wyjątkiem. Opakowanie wygodne i ładne, szampon jest wydajny. Zapach dla mojego nosa miły, nieco ciężkawy. Polecam, naprawdę przyjemny szampon. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 butelki