Dr Irena Eris SPA Resort Hawaii, Nektarowy krem do rąk

M0946
    5 października 2013 o 14:09
    Mój ulubiony!
    Dawno temu robiąc zakupy w Douglasie, jako bezpłatną próbkę otrzymałam malutką tubeczkę z balsamem do ciała linii SPA RESORT Hawaii. Już wtedy uzależniłam się od tego pięknego zapachu, który według mnie jest najmocniejszą stroną całej serii! Krem do rąk kupiłam niedawno skuszona niższą ceną na Allegro. Teraz moje dłonie wyglądają świetnie, a ja mogę cieszyć się cudowną wonią nawet przez kilka godzin (!) Krem ma bardzo lekką konsystencję, dzięki czemu szybko się wchłania. Ponieważ jednocześnie używam kokosowej maski do rąk i paznokci Ziaja na noc moje dłonie nie są przesuszone, niemniej ten wyraźnie nawilża i poprawia kondycję skóry. Można również pochwalić opakowanie, które jest dość ładne i przede wszystkim wygodne :) Krem ma swoją wadę, która widoczna jest na pierwszy rzut oka i niestety skutecznie odstrasza wiele zainteresowanych. To oczywiście wysoka cena. Broni się swoją wydajnością (na rozprowadzenie go po całej dłoni wystarczy naprawdę niewielka ilość), jednak nie każdą kobietę przekona to do wydania takiej sumy, skoro obok ma krem może nie tak pięknie pachnący, za to równie dobrze nawilżający i 8 razy tańszy. Mimo wszystko jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona, jest moim numerem jeden! Z pewnością do niego wrócę, bo używanie go to czysta przyjemność :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: używam pierwszego opakowania
    elbrus
    17 września 2012 o 11:25
    Uśmiecham się na myśl o nim ; )
    Uwielbiam ten krem do rąk! :) Prawdziwą przyjemność sprawia mi używanie go - konsystencja jest w sam raz - nie za gęsta/toporna - nie za lejąca. Zapach zniewalający! Moim zdaniem uczta dla zmysłów! Kiedy rano użyję tego kremu, w ciągu dnia gestykulując, czy jedząc i zbliżając dłonie do twarzy czuję jeszcze subtelną, ale bardzo wyraźną woń tego kremu! Działanie również świetne: nawilża, poprawia kondycję skóry, wchłania się b-ł-y-s-k-a-w-i-c-z-n-i-e ! Jak i inne kremy z linii SPA Resort - jest MISTRZEM WYDAJNOŚCI Wadą, która sprawia, że nie kupuję go regularnie jest cena, gdyż 80 zł za krem do rąk uważam za baaardzo duży wydatek, zważywszy na fakt, że potrzebuję tak naprawdę tylko nawilżenia i żeby się szybko wchłaniał, a zapach itp. to już kwestia wygodnictwa i luksusu, który kosztuje, a nie należy do zaspokajania pierwszych potrzeb! Czekam na obniżki -20% i już ze spokojniejszym sumieniem kupuję. Opakowanie jest higieniczne, z pompką, która pozwala na wydobycie produktu do samego końca. Przy tym jest stabilne i wgląda estetycznie, nie rzuca się za bardzo w oczy, ale jeśli już na nie spojrzymy, to cieszy oko swoją delikatnością designu. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego