Clarins Multi-Active Jour Protection Plus [Multi-Active Day Cream All Skin Types] (stara wersja)

• 16 listopada 2010 o 0:02
    objawienie!
    chyba po raz pierwszy w zyciu poczulam sie tak swietnie po uzyciu kremu. fantastycznie sie wchlania, ma przyjemny zapach, konsystencje. skora jest odswiezona i taka jakby napieta, ale w sposob niebywale mily. swietnie sprawdza sie pod makijaz, nie roluje sie, nie pozostawia tlustego filmu. polecam z czystym sumieniem! Używam tego produktu od: raz na jakis czas od poltora roku. Ilość zużytych opakowań: 1.
    maxyma
    28 lipca 2010 o 12:23
    Bomba witaminowa
    Krem jest super, nie obciąża skóry. Ma przyjemny zapach i konsystencje. Dobrze nawilża ale nie przetłuszcza. Jest bardzo wydajny. Mozna nakładać pod makijaż. Polecam cena jest dosyć wysoka ale warto! Używam tego produktu od: 1 mc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 27 lutego 2010 o 12:54
    Rewelacyjny
    Doskonale się wchłania, przyjemnie pachnie i wręcz czuć, jak nawilża. Jest dość gęsty i można go ekonomicznie stosować. Nie sądziłam, że krem do twarzy może dawać tyle przyjemności ;) Używam tego produktu od: 11/2009 Ilość zużytych opakowań: 1
    maocudo
    22 stycznia 2010 o 11:45
    polecam
    Bardzo dobry krem. Nie zapycha porów, zmiękcza i wygładza skórę. Zawiera mnóstwo roślinnych wyciągów. Ma przyjemna konsystencję. Przeciętna wydajność. Naprawdę dobra jakość jak to u clarinsa. Cena niestety wysoka choć jak na tę półkę to nienajgorzej. Używam tego produktu od: używałam w zeszłym roku Ilość zużytych opakowań:1 + próbki
    milywaz
    22 lutego 2009 o 17:27
    Bardzo dobry,godny polecenia:)
    Kosmetyk jest bardzo dobry: świetnie mawilża, uelastycznia skórę, wygładza ją. Ma jednak jedną wadę: świeci mi się czółko godzinę po jego użyciu. Mam cerę mieszaną, czoło jest najbardziej przetłuszczającą się częścią mojej twarzy. Także używam tego kremu w dni, kiedy nie idę między ludzi (np. do pracy) i nie muszę nakładać podkładu, bo wiem, że ten zaraz spłynie. Mimo to lubię stosować multiactiva,bo gwarantuje doskonałe nawilżenie, nie zapychając. Gdyby nie powodował świecenia... Spróbuję Eclat du Jour, może będzie się lepiej sprawował. A multiactiva z czystym sumieniem polecam osobom o cerach nie przetłuszczających się Używam tego produktu od: 3 tygodni, sporadycznie Ilość zużytych opakowań: w trakcie I