Unilever Fair & Lovely, Multi Vitamin for Clear Fair Skin (Krem z witaminami)

moroz
    19 września 2015 o 12:08
    WOW
    Po tym jak wybieliłam sobie skórę kremem od Lirene sądziłam, że już nie ma jej z czego wybielać. Krem Fair & Lovely kupiłam z ciekawości. Kurcze... Moja cera była bardzo jasna, ale po tym kremie nabrała takiego śnieżnego, bardzo delikatego, niebieskoróżowego odcienia :) Jestem z niego bardzo zadowolona, będę go nadal używać, zobaczę co będzie dalej :) Po pierwszym użyciu myślałam, że to trochę pic na wodę, bo krem zaraz po aplikacji sprawia, że skóra jest lekko jaśniejsza/chłodniejsza. Sądziłam, że to kwestia tego białego proszku/pyłu (który jest ledwo zauważalny, ale da się go tam "odkryć) i że po umyciu skóry cały efekt pryśnie. Zaskoczyłam się jednak :) Skóra po umyciu nadal była jaśniejsza. Teraz kończę 1 opakowanie i jestem bardzo zadowolona, moja cera (która chcę zauważyć jest najczęściej eksponowaną na promienie słoneczne częścią ciała) jest jaśniejsza niż miejsca na ciele, których nigdy nie opalałam, czyli np piersi. Gdyby nie obecne gdzie niegdzie na mojej twarzy od bardzo dawna zaczerwienienia miałabym skórę tak białą jak mleko :) Plusy: - wybiela - ochładza odcień cery - szybko się wchłania - ładnie nawilża (ale nie jakoś oszałamiająco) Minusy: - opakowania można kupić z zawartością max 8ml gramów... ale dużo łatwiej jest znaleźć opakowanie z 50 ml xd znika więc w 2 tygodnie - do kupienia tylko przez neta - mała ilość kremu w opakowaniu + konieczność zakupienia go w internecie sprawia że z kosztami dosłyki jest on dość drogi Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 19 października 2013 o 20:16
    taktaktak!
    tatatatatatatatak! na początku miałam mieszane uczucia, jednak później byłam całkowicie za! krem jest tani, dlatego myślałam, że cudów nie będzie. jak się zdziwiłam, gdy przeczytałam w internecie, że WŁAŚNIE TEN KREM MA WITAMINY ODPOWIADAJĄCE ZA ROZJAŚNIANIE I ODMŁADZANIE SKÓRY! po kilku tygodniach rozjaśniło mi piegi, rozjaśniło także skórę. jestem na tak! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego