Hugo Boss Boss Intense Woman EDP

• 12 października 2017 o 14:05
    Zmysłowe
    Perfumy te są bardzo zmysłowe.Pasują na wieczór.Mam dwie flaszki 50ml i zauwazylam,ze sa one juz wycofywane ze sprzedazy co mnie zmartwilo.Bardzo je lubie,bo sa jakies z charakterem.Zwracaja uwage mezczyzn.Zbieraja wiele komplementow i pytan o to czym pachne.Jedne z moich ulubionych kiedy juz sama nie wiem na co mam sie zdecydowac.
    Zalety:
    • trwalosc
    • minimalistyczna flaszka
    Wady:
    • braki w perfumeriach internetowych....
    W perfumerii
  • 30 listopada 2016 o 17:01
    Uwodzisz, rozpalasz, zdobywasz.
    Bardzo cielesny zapach. Zmysłowy. Charakterny. Ciepły. Sensualny. Ognisty. Czuję w nim ciepło rozgrzanej w namiętności skóry. Gorąc oddechów i pocałunków. Intrygujące spojrzenia. Kocie ruchy. Wieczór. Dym. Stłumienie. Tysiące najpiękniejszych róż i storczyków suto doprawiono najdroższym pieprzem. Wszystko na mocnej, silnej bazie drzewa sandałowego i paczuli. Plus szczypta tajemnicy. Specjalnie w prezencie od Wiedźmy. Zapach na chłodne wieczory, bez względu na porę roku. Flakon zdaje się, trzymać w sobie żarzący się płomień. Nie oparz się! Uważaj. Ostrożnie.
  • 20 listopada 2016 o 22:21
    Uwodzicielski zapach
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo ciekawy zapach, nietypowy - jednak nie dla każdego Uwodzi zapachem wanilii, bardzo ładnie się rozwija. Wydaje się być ciężki po pierwszym "psiknięciu" jednak momentalnie rozwiewa wszelkie wątpliwości. Używam na dzień i na wieczór, bardzo lubię zapachy słodkie. Na pewno kupię ponownie.
    tsunlai
    24 czerwca 2015 o 21:51
    TO JEST TO
    Jest to jeden z moich ulubionych zapachów. Piękny, słodki, chce się wąchać i wąchać! Idealny zwłaszcza na wieczór. Jaśmin, róża, wanilia, ale jednak wcale nie duszący. Chociaz dla wielbicieli zapachów świeżych radzęprzed zakupem pełnowymiarowej butelki ten zapach przetestować. ale hmmmm, to jest zapach na pewno uwodzicielski:))) Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: nie liczyłam:))
    sevda
    3 grudnia 2014 o 16:16
    Nie moja bajka
    Zapach jest w moim odczuciu chłodny, nowoczesny, nieco zbyt chemiczny, ale z drugiej strony nie jest dla mnie męczący. Nie przeszkadzałby mi na koleżance w biurze. Wydaje mi się, że pasuje do nowoczesnej, pewnej siebie kobiety w wieku 35+. Mnie ten zapach kompletnie nie rusza. Nie jest wg mnie seksowny, nie wprawia mnie ani w lepszy, ani w gorszy nastrój. Nie pasuje do mojej osobowości i nie łączy się w jedną całość z moją skórą. Odczuwam to tak, że zapach jest wokół mnie jakby przypadkowo i zupełnie bez żadnego celu. Wymęczyłam może 1/5 butelki. To kolejny zapach HB, który zupełnie mnie nie przekonuje, zamierzam skupić się na innych markach. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1/5 butelki 90 ml