Oriflame EverLasting Foundation (Podkład do twarzy)

• 7 grudnia 2015 o 9:01
    Dobry podkład
    U mnie podkład sprawdził się całkiem nieźle. Krycie dosyć dobre, ogólny efekt na plus. Miałam najjaśniejszy odcień z całej gamy i był jak najbardziej ok. Dodatkowo bardzo lubię ten sposób aplikacji, więc to też dodatkowa zaleta. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 25 października 2015 o 20:10
    Nie nie i jeszcze raz nie!
    Skusiłam się na to mazidełko ze względu na to, że poprzednie podkłady od Oriflame były na prawdę dobrej jakości i jakoś nie spodziewałam się że ten okaże się kompletnym niewypałem. Zachęciła mnie również niska cena (~20 zł). Podkład nie dość, że się świeci to bardzo łatwo schodzi z twarzy. Jakby tego było mało, momentalnie po nałożeniu staje się pomarańczowy (mam odcień natural beige ze względu na moją delikatnie ciemniejszą karnację). Posiadam wiele innych podkładów i nigdy nie miałam tego problemu. Daję pół gwiazdki za przyjemny zapach. Zalety: -ładny zapach Wady: -krycie -kolor który staje się pomarańczowy -zatyka pory Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2
  • 6 maja 2015 o 18:10
    Kiedyś tak, dzisiaj absolutnie NIE
    Kiedyś uwielbiałam ten podkład- super krył, idealnie się rozprowadzała, no po prostu idealny ! Po wycofaniu z katalogu ubolewałam nad tym strasznie. Ostatnio wrócił, więc oczywiście zamówiłam jak najszybciej z radością, że w końcu będę miała Mój podkład. Wielkie rozczarowanie.. +Ładnie pachnie. +Cena w promocji naprawdę atrakcyjna. +Opakowanie z pompką, które później można otworzyć i wybrać podkład do samego końca. -Krycie żadne. Nawet dwie warstwy nie dają rady przy cerze średnio trądzikowej. -Zapycha. -Świeci się zaraz po nałożeniu i po przypudrowaniu też. -Schodzi \'plackami\'. A tak go lubiłam.. :( Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 4 albo 5
  • 4 marca 2015 o 12:22
    średnio
    +konsystencja +zapach +kolory(nie ciemnieje) +nie tworzy efektu maski -oj to krycie to nawet nie jest średnie, -nie kryje przebarwień (mam cerę mieszaną, ze skłonnością do naczynek) -bardzo wysusza- poleciłabym go do cery tłustej, tam za pewne się sprawdzi doskonale ;) Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    merayax
    9 lutego 2015 o 23:02
    Dobry, ale ciemnieje
    Jak dla mnie jest dobry. Kupiłam trochę w ciemno najjaśniejszy odcień. Jakbym z góry wiedziała, jak się będzie sprawował. I świetnie wybrałam! Mam odcień Ivory, a ciemnieje mi na twarzy do mojego odcienia. +aplikacja +opakowanie +konsystencja +(u mnie) ciemnienie +dobrze się z nim czuje +nie potrzebuje dużego pudrowania (mam cerę tłustą) - + małe krycie (nie wiem, czy może coś zakryć moje przebarwienia) (Na zdjęciu podkład z Oriflame to ten po prawej) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie