Balea Professional, Oil Repair Haaröl Olejek do włosów

emi1102
    28 listopada 2018 o 15:14
    Super
    Z natury włosy mam lekko kręcone, puszące się, więc za radą mojej mamy wypróbowalam ten olejek i jestem zachwycona. Pięknie pachnie, nawilża, szybko się wchłania nawet nałożony na suche włosy, chroni włosy, sprawia iż są błyszczące, odżywione, i pełne blasku. Najważniejsze że nie obciąża włosów a bardzo fajnie je"dociąża", i świetnie się układają. Jest wydajny, i za niska cenę, zostaje ze mną FOREVER
    Zalety:
    • Zapach, sklad, dobroczynne działanie
  • 21 sierpnia 2018 o 19:18
    Super olejek :)
    Kupilam go zupelnie w ciemno, patrzac tylko na sklad, ktory wydawal sie byc w porzadku i nie zaluje :) Sprawdził sie bardzo dobrze na moich wtedy jeszcze dosc mocno zniszczonych wlosach. Zapach przyjemny, olejek bardzo wydajny, wystarczył mi na dlugo. Wlosy po nim byly wygladzone, przyjemne w dotyku i ladnie slodko pachnialy :)
  • 13 maja 2018 o 10:49
    Miłe zaskoczenie
    Moje włosy to jeden wielki dramat. Zmagam się z łysieniem androgenowym, do tego jestem posiadaczką włosów wysokoporowatych, czyli ekstremalnie suchych z natury. Bardzo ciężko znaleźć mi kosmetyk, z którego byłabym na prawdę zadowolona. Ten produkt jednak polubił się z moimi włosami. Stosuję go na końcówki i przyznam że widzę efekt. Są bardziej miękkie i mniej podatne na uszkodzenia. Według mnie warto wypróbować.
    Zalety:
    • działanie
    April11
    5 maja 2018 o 11:55
    Ulubiony
    Używam już drugiego opakowania tego olejku i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jest to moje ulubione serum do włosów. Ma wszystko to, czego oczekuję od tego typu produktów. Przepięknie pachnie, ujarzmia włosy i pozostawia je mięciutkie, wygładzone i lśniące, nie obciąża, chroni przed niszczeniem i jest niesamowicie wydajne. Jedyną wadą jest dostępność, bo stacjonarnie jest tylko w drogerii DM, której nie ma w Polsce. Za każdym razem, kiedy jestem za granicą i mogę zrobić zakupy w tym sklepie, biorę jedną buteleczkę, a cena jest bardzo niska :)
    Zalety:
    • przepiękny zapach, który zostaje na włosach
    • wygładza włosy
    • nabłyszcza
    • chroni końcówki
    • bardzo wydajne
    • niska cena
  • 16 marca 2018 o 11:48
    Bardzo dobry olejek
    Olejek dostałam w prezencie od koleżanki, która przywiozła mi go z Niemiec. Nakładam go na mokre, tuż po umyciu końcówki i jestem zadowolona. Bardzo ładnie wygładza strukturę włosa i sprawia, że są nawilżone. Chroni również przed uszkodzeniami włosa: suszarka, prostownica, itp. Nie łudzę się nawet, że naprawi moje rozdwojone końcówki, ale przynajmniej nie rozdwajają się bardziej i się nie niszczą nowe, zdrowe włosy. Próbowałam również tym produktem robić olejowanie włosów i byłam pod bardzo dużym wrażeniem jak fajnie ten produkt podziałał na moje włosy. Trzeba również uważać, żeby nie nałożyć tego produktu zbyt dużo bo może przeciążyć i włosy będą wyglądały na tłuste niestety. Szczerze polecam :)
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • ochrona przed uszkodzeniami
    • fajna, gęściejsza konsystencja olejku
    • brak zapachu
    • wydajny
    Wady:
    • gdy się nałoży zbyt dużo, może obciążać i lepiej nakładać go na wilgotne/mokre włosy niż suche