Syoss Oleo Intense Thermo Care, Shampoo Szampon do włosów wzmacniający

• 25 marca 2017 o 18:04
    W miarę
    Szampon nawet dobry, nawet z początku wyleczył mi łupież, jednak podczas mycia (w porównaniu z innymi szamponami) strasznie lecą włosy... Pewnie jest to spowodowane bogatym, chemicznym składem. Zapach bardzo ładny, wydajność na plus - mi wystarczył na pół roku.
  • 19 marca 2017 o 19:34
    Całkiem niezły, choć nie wzmacniający
    Kupiłam go kilka miesięcy temu i niedawno zużyłam, a więc czas na recenzję. Nazwa wzmacniający, którą podaje producent jest myląca, ot zwykły szampon myjący. Stosowałam go raz w tygodniu jako coś z SLS do dokładniejszego oczyszczenia włosów. Szampon jest dość gęsty, ładnie pachnie i świetnie sie pieni już w małej ilości. Nie potrzeba go dużo, aby umyć włosy. Oczyszcza całkiem nieźle, ale przez to, że jest dość bogaty powoduje, że włosy szybciej się przetłuszczają (mi to nie przeszkadza aż tak bardzo, ponieważ myje włosy codziennie i efekt ten jest prawie niezauważalny pod koniec dnia, ale gdy przetrzymamy włosy na 2 dzień wyglądają już na nieświeże). Nie zauważyłam specjalnego działania pielęgnującego, ale uważam, że od tego sa maski i odżywki. Co do termoochorny to nie mogę się wypowiedzieć, bo rzadko stosuje suszarkę czy lokówkę. Po umyciu włosy są gładkie, lśniące i łatwo je rozczesać (po uprzednim zastosowaniu odżywki), szampon nie plącze włosów. Jest dość wydajny (starczył mi na ok. 3 miesiące), a dużą butlę można kupić w korzystnej cenie, czesto na promocji za niecałe 10 zł, choć obecnie rzadziej widzę go na półkach, ponieważ Syoss ma teraz kilka nowych wersji swoich szamponów i odżywek, być może ta wersja zostanie niedługo wycofana . + zapach + dokładne oczyszczenie + duże opakowanie + cena + wydajność - mała dostępność - szybsze przetłuszczanie włosów
  • 5 maja 2015 o 20:29
    szału nie ma
    Normalny drogeryjny szampon, który kompletnie niczym się nie wyróżnia. Kilka razy podrażnił mi skórę głowy, czasem miałam wrażenie, że nie domył włosów. Bardzo mocno się pieni i w związku z tym łatwo przesadzić z ilością, ale przez to jest wydajny. Używam tego produktu od: używałam przed rokiem Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 stycznia 2015 o 19:35
    jakoś się nie polubiliśmy
    Szampon wydajny, w wygodnej butli, ładnie się pieni, bardzo ładnie pachnie -chyba trochę orientalnie ma fajny kolor i konsystencje.Ale jakoś go nie polubiłam ,mam cienkie włosy a on je dodatkowo jeszcze zamiękcza więc bez odżywki ani rusz.Szampon po czterokrotnym umyciu nim włosów powodował łupież i swędzenie poza tym już drugiego dnia na głowie łój słał się gęsto.Kupiłam go dośc dawno no i zużywam powoli co trzecie-piąte mycie.Ja go już nie kupię ,bo po prostu on nie jest dla mnie. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 op.
  • 19 listopada 2014 o 17:52
    jestem zaskoczona
    na początku muszę Wam napisac że balam się kupic ten szampon ze względu na "oil" bo mam przetłuszczające się wlosy na skalpie, używałam go ostrożnie i przekonałam się że nic mi z nim nie grozi :) +dokładnie myje ale nei podrażnia skóry, mogłam czasami nawet wytrzymac dluzej niż przy użyciu innych szamponów +włoski były miękkie i sypkie a o to właśnie mi chodziło ! +może to błahoska ale przexroczysta butelka jak dla mnie na plus, widzę ile szamponu mi zostało +starcza na długo, ma gęstą konsystencję, dodawałam odrobinę wody i po sprawie +dobrze się pieni +mmmm zapach no i skład nie jest taki zły :) polecam się przyglądnąc temu produktowi, jest wart Waszej uwagi! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno