Vipera Star Assistant Long Lasting Make Up (Silikonowy podkład od twarzy)

kaskaw8
    30 grudnia 2014 o 20:10
    Taki sobie.
    Zachęciła mnie do kupienia tego podkładu pani z drogerii. Miał być świetnie matujący i dobrze kryjący. Jednak taki świetny nie był. - słaby efekt matu - krycie prawie żadne - najjaśniejszy kolor troszeczkę za ciemny( a nie mam bardzo jasnej cery) - ciemnieje - trudno wydobyć resztki z opakowania, a w środku pozostaje dużo produktu - czasami zapychał - szybko się ścierał - czasami ważył się, nie "lubił się" z niektórymi kremami Plusy to: + zapach + niewygórowana cena Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
  • 20 marca 2013 o 11:36
    Bardzo słaby !
    Kupiłam skuszona pochlebnymi recenzjami oraz ceną. Podkład jest lekki, kremowy i dobrze sie rozprowadza. ładnie pachnie. Niestety, jest potwornie nietrwały, po kilkunastu minutach zaczynam sie świecic i tak juz zostaje. Dałam mu pare razy szansę. Niestety, zmarnowane pieniądze. Nie polecam.
  • 22 stycznia 2013 o 15:26
    Na początku ok, teraz straszny
    Zmieniłam o nim zdanie.. Poleciła mi go pani w drogerii. Okazał się matującym podkładem. :) Po użyciu buzia jest gładka, ma wyrównany koloryt. :) Brak efektu maski, wygląda bardzo naturalnie. :) Umiarkowanie kryje - mnie to odpowiada. :) Cena. :( Ciężko się rozprowadza i powstają smugi! :( W porównaniu z innymi podkładami, których używałam, tylko ten sprawił, że buzia nie błyszczała się pod koniec dnia <*** tak było, dopóki nie wytawiłam go na cięższą próbę, nie sprawdził się podczas stresujących dni w pracy, po 8 godzinach wyglądał koszmarnie na twarzy :( Nie podoba mi się tylko zapach
  • 5 grudnia 2012 o 1:00
    Super
    Dostałam próbkę i już po pierwszej aplikacji wiedziałam, że muszę go mieć. Łatwo się naklada, nie masmug, całkiem nieźle kryje i nie widać suchych skórek które miałam jeszcze dzien wcześniej z innym podkładem.Zostałam już przy tym Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: trudno ocenic, ale jeszcze sporo zostalo w pierwszym.