Oriflame Giordani Gold, Tinted Glow Moisturiser SPF 15 (Nawilżający krem koloryzujący)

• 22 czerwca 2016 o 14:30
    Okey.
    Bylam do niego bardzo zle nastawiona gdyz dostalam go jako prezent. Musze go przypudrowywac duza iloscia pudru ale podoba mi sie efekt po, moja cera jest wtedy rozswietlona (zdrowa) :) + kolor + lekkosc + SPF + dobry na codzienne obowiazki + dobrze utrzymuje sie na twarzy - za duzo blysku - bardzo lekko kryje - opakowanie jest ciezkie - nie ma zatyczki wiec nie mozna go wsadzic do kosmetyczki bez obaw
  • 20 czerwca 2016 o 11:18
    Coś okropnego...
    Krem zamówiłam za 39 zł. Chciałam lekkiego kremu koloryzującego dobrego na lato który nie obciążałby mojej twarzy. Niestety strasznie się zawiodłam. Po nałożeniu kremu moja twarz świeciła się jakbym wysmarowała ją oliwką. Nie polecam, zwłaszcza za tak wygórowaną cene w porównaniu do jakości produktu. Naprawde żenada....
  • 22 lipca 2014 o 8:13
    nie
    Bardzo szybko się go pozbyłam. Nienaturalny kolor.Dałam mu kilka szans, ale nie. Plus za nawilżenie i filtry to wszystko.Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania
  • 5 lipca 2013 o 11:18
    Przyzwoity
    Ponieważ Oriflame długo nie wprowadzało kremu BB, skusiłam się na ten "zamiennik". + ładna buteleczka z pompką + wydajny + daje naturalny efekt (ja nakładam go pędzlem do podkładu) + łatwo się rozprowadza + nawilża +/- konsystencja jest lekka, ale po nałożeniu na twarz krem zostawia tłustą warstwę (ale zauważyłam, że jeśli się go baaardzo dokadnie rozetrze pędzlem albo zaczeka z 10 minut, to tłusta powłoka trochę zanika) +/- filtr SPF 15 (fajnie, że jest, ale na lato powinno być SPF 30) - jeśli choć odrobina produktu dostanie się do oka, momentalnie rozpoczyna się łzawienie, które ustaje dopiero po kilku minutach :( Ogólnie produkt ten jest całkiem niezłą alternatywą dla podkładu na upalne dni i tak też go stosuję. Daje naturalny efekt, dzięki czemu trudno jest sobie nim "zrobić krzywdę". Kryje bardzo słabo, ale jest to krem koloryzujący, a nie podkład. Za to ładnie wyrównuje koloryt. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 października 2012 o 19:03
    nie dla mnie-zapycha cerę
    Kupiłam w promocji za 25zł .Bardzo się na niego cieszyłam i liczyłam na wiele. Myślałam że będzie to taki lekki kremik który rozświetli skórę złotym pyłkiem. Idealny dla zmęczonej jesienią i zimą cery. I się przeliczyłam. Plusy: +wydajny +przystępna cena (w promocji) +trochę tam rozświetla,choć za mało jak dla mnie minusy: -Twarz się po nim lepi okropnie... bez pudru ani rusz a z pudrem cały tem ,mały!! , efekt rozświetlenia niknie -ZAPYCHA CERĘ! Mam cerę mieszaną jednak z powodu tego że jest również wrażliwa często jest sucha lub przesuszona ..rzadko kiedy mnie coś zapycha..nie pamiętam szczerze kiedy to było ostatnio ...przed tym produktem.Już po 1 tygodniu miałam całkiem sporo blisko 10 nowiutkich pryszczy ...dawno nie miałam takiej brzydkiej cery -zostawia mi czerwone placki po zmyciu...znaczy sie trochę mnie podrażnia -brak korka więc nie nadaje się do torebki dałam mu 2 szansy i nie jestem w stanie go zdzierdżyć leci do rodzinki Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: trochę z 1 i ostatniego