Isana Sommer Dushe Maracuja & Kokos Letni żel pod prysznic `Marakuja i kokos`

emesia
    30 września 2015 o 15:33
    tani przeciętniaczek
    Kupiłam, bo szukałam czegoś możliwe najtańszego w Rossmannie do szybkiego umycia się na wyjazdy. Chciałam tylko, żeby się pieniło przyzwoicie i pachniało też mile dla nosa. [+] jako płyn do kąpieli pieni się znakomicie, piana powstaje na całej powierzchni wody, dzielnie utrzymuje się na niej do końca kąpieli [+] żel dobrze myje, nie podrażnia [+] pachnie bardzo ładnie, niestety ledwo wyczuwalnie [+] żel ma ładny kolorek [+] kupiłam za 4złote i znalazłam jeszcze jeden żel o ładnym zapachu z tej serii, więc wrócę do tego [-] żel jest średnio wydajny - nałożony na gąbkę nie pieni się już tak dobrze, więc trzeba go więcej zaaplikować [-] opakowania z tej serii są jakieś dziwne, mam wrażenie, że się do końca nie domykają i że któregoś dnia wyleje mi się zawartość do kosmetyczki [-] zapach nie osiada się na skórze nawet na sekundę, czuć go tylko odrobinę w powietrzu podczas mycia, zapach nawet nie jest wyczuwalny w łazience po kąpieli niestety, a szkoda, bo naprawdę ładniutki i ciekawy [-] aplikacja jest średnio wygodna i nadal by taka była, nawet gdyby wieczko się prawidłowo zatrzaskiwało Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 11 sierpnia 2015 o 16:22
    Za taką cenę warto go kupić.
    Lubię czasami zmieniać żele pod prysznic z czystej ciekawości nowinek kosmetycznych, ale zawsze jak mój budżet jest mały wracam do isany. Plusy: - dostępny w każdym Rossmanie - taniutki - dobrze się pieni - cudownie pachnie - wygodne opakowanie Minusy: - średnio wydajny Używam tego produktu od: Kilku lat na zmianę z innymi Ilość zużytych opakowań: Dużo
  • 15 listopada 2014 o 18:04
    wystarczający
    Żel, jak żel. To, czego można się spodziewać po żelach z Isany, to już chyba każdy wie. Nie odbiega od reszty. No, chyba, że zapachem. :) Bardzo ładny zapach :) bezawaryjne i wygodne opakowanie :) niska cena :) dostępny w każdym Rossmannie :) przyjemna konsystencja :) dobrze się pieni :( nie jest może szczególnie wydajny, ale ludzie! 2,50 zł w promocji, także bez przesady :D :( nie ma żadnych właściwości nawilżających, ale dla mnie od tego są balsamy. Dobry żel do codziennego użytku Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 sierpnia 2014 o 12:39
    Idealny na lato
    Zapach, zapach i jeszcze raz zapach ! Jest taki rześki, świeżutki. Ma bardzo lekką konsystencję, ni to żel ni to krem. Podoba mi się. Cena, wydajność i dostępność też na +. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: dwa
    ruurza
    14 maja 2014 o 14:28
    Tragedia
    Pół gwiazdki za cenę. Wydajność - żadna. Żel ma 300ml, mam go od tygodnia, już kończę opakowanie. Zapach fatalny - w butelce pachnie przyjemnie, ale podczas mycia prawie w ogóle go nie czuć. Konsystencja bardzo rzadka, co właśnie wpływa na wydajność. Słabo się pieni. Nie będę nawet wspominać o tym, czy nawilża ;). Zużyję go do mycia pędzeli, bo jak ktoś już napisał - nie ma żadnej przyjemności z jego używania. Wiem, że za 3zł nie powinnam się spodziewać cudów, ale miałam kiedyś inny żel z Isany i był świetny, więc da się. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe