Avon Advance Techniques, Volume & Texture Thickening Serum Serum dodające objętości włosom

asia.b
    10 sierpnia 2006 o 15:31
    nie do moich włosów
    Nie pasuje mi zupełnie. Nakładam zawsze 4 psiknięcia na umyte włosy, które potem modeluję na grubej okrągłej szczotce i efekt jet kiepski, dlatego dla lepszego utrwalenia musze spryskać je jeszcze u nasady lekkim lakierem. Jeżeli nałożę więcej tego serum niż 4 psiknięcia to włosy robią się sztywne i ciężkie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:pierwsze
    otakou
    28 listopada 2005 o 18:34
    nie działa
    Nie zauważyłam, żeby to serum miało jakiekolwiek działanie. Moich włosów ani nie unosi, ani nie dodaje im objętości, nie układają się łatwiej. Jedyną zaletą tego kosmetyku, jaką ja widzę, jest jego bardzo ładny i trwały zapach, który dosyć długo utrzymuje się we włosach. Zużyję serum do końca mimo wszystko, bo bardzo lubię intensywnie pachnące kosmetyki do włosów.
    kammena
    15 listopada 2005 o 23:27
    Dość dobry
    Preparat dość skutecznie nadaje objętość włosom. Podnosi je u nasady i lekko usztywnia. Ma bardzo przyjemny zapach i jest wydajny. Przy użyciu większej ilości obciąża włosy i powoduje, że wyglądają jakby były przetłuszczone. Nie daje spektakularnych efektów, ale jeśli ktoś chce tylko trochę "podnieść" włosy to jest to serum godne polecenia.
  • 20 maja 2005 o 10:46
    dobry :)
    stawiam 4 gwiazdki bo rzeczywiście moje włosy zrobiły się bardziej puszyste ( mam krótkie, grube i geste, wiec często są oklapnięte) to serum mi pomogło i może troszkę są lżejsze, ale nie mogę ocenić pod wzgledem stylizacji bo nie układam włosów za bardzo bo mi sie nie chce :P a przetłuszczenia nie zauwazyłam, zmieniłam diete i przez to włosy mi się mniej tłuszczą :P
  • 1 maja 2005 o 17:22
    ładnie wygląda na półce:)
    mam co prawda włosy cienkie i często oklapnięte , ale za to bardzo dużo:) I w żaden sposób nie potrafiłam nałożyć na nie tego specyfiku:/ Zostaje w jednym miejscu, nawet jak próbuje nałożyć cieniutko grzebieniem. Palcami to już wogóle tragedia. Ech szkoda, bo może efekt byłby ciekawy? Ja nie zauważyłam żadnego. tylkoo taki, że w miejcach gdzie się udało go nałożyć, włosy schną godzinami;) aje dwie gwazdki za ładne opakowanie i przystępną cenę. No i uwielbiam ten zapach:)