Sephora Bain Douche Płyn do kąpieli i pod prysznic

• 8 grudnia 2018 o 22:48
    opakowanie super
    Kiedy zobaczyłam takie ładne buteleczki od razu wzięłam nie patrząc co to jest:) Opakowanie jest na 5+ :D A jak się dowiedziałam że to jest płyn do kąpieli i pod prysznic to przyjemnie się zaskoczyłam.
  • 17 kwietnia 2018 o 15:51
    Luksus?
    Doceniam ładne opakowanie tego produktu, szczególnie serii limitowanych. Po prostu pięknie prezentują się w łazience. Lubię też szeroki wybór zapachów i ciągłe nowości. Niestety muszę ponarzekać na twardość butelek i trudne "wydobycie" końcówki produktu. Cena też jest nieadekwatna (chyba, że w promocji). Zalety: - piękna butelka wizualnie, - ładny zapach, - duży wybór, - dostępność. Wady: - cena, - butelka twarda i mało praktyczna.
  • 5 marca 2018 o 1:10
    Słabizna, sztuczne zapachy
    Beznadziejny produkt. Używam wyłącznie jako żelu pod prysznic i niestety nie mogę się doczekać aż płyny się skończą (mam kilka: kokos, truskawka, czekolada, jagoda, monoi, piwonia, mango) Była promocja i wydawały się ciekawe - zapachy wąchane w drogerii wydawały się smakowite. Mam tendencję do hurtowych zakupów akurat żeli pod prysznic i bardzo żałuję. W trakcie kąpieli zapachy tracą cały urok - stają się strasznie sztuczne, chemiczne i irytujące. Najmniej wkurzający jest Monoi. Reszta to obecnie mordęga - czekolada wpada w nieprzyjemne, brudne tony, podobnie kokos. Mango i truskawka są za ostre i chemiczne. Jagoda jest tak sztuczna, że w ogóle nie przypomina zapachu jagód. Piwonia ma neonowy kolor i równie krzykliwy, jadowity zapach - tą zniosłam najgorzej. A na dodatek żele strasznie wysuszają skórę - to naprawdę przykre. Palmolive to przy tych żelach balsam !
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • Monoi ma przyjemny zapach
    Wady:
    • wysusza
    • chemiczne, brzydkie zapachy
  • 3 grudnia 2017 o 12:27
    Bardzo przyjemne żele
    +jedne z moich ulubionych żeli pod prysznic, nie sięgam po nie non stop, bo nie są pozbawione wad, ale nie można im odmówić luksusu, +baaaardzo fajny design, pół okrągłe, a pół płaskie, bardzo mi się podoba, +wiele zapachów do wyboru, +to nie są byle jakie zapachy, każdy jeden jest hipnotyzujący, czekolada jest słodka i nietypowa, wanilii też drugiej takiej nie ma rynku, +nie wysusza skóry, +dobrze oczyszcza, +super konsystencja, żel, ale jednak trochę bardziej gęsty, +doskonale się pieni, -/+ nie nawilża i nie odżywia skóry, ale nie liczyłam na to, -/+standardowa wydajność, -jak wspomniałam wcześniej design jest ładny, ale... niewygodny, plastik jest twardy i kiedy produkt się kończy, ciężko go wydobyć, denerwuje mnie to niezmiernie za każdym razem, -dosyć drogie jak na żele, ja zaopatruję się raz na rok, kiedy jest wyprzedaż, chociaż prawdę powiedziawszy nawet wtedy cena jest wysoka Bardzo dobre żele, które obłędnie pachną, na pewno będę kupować na promocjach, bo mimo wysokiej ceny - uwielbiam je. Są jej warte.
  • 12 listopada 2017 o 19:17
    Szału nie ma !
    Produkt który skusił mnie ładnym zapachem (zielonej herbaty) i fajnym opakowaniem. Niestety oprócz tych zalet nie ma w nim nic szczególnego. Myje i pieni się, ale nie oczyszcza skóry tak jak bym tego chciała. Trochę duża cena jak za jakość produktu.