Artdeco Dita Von Teese, Gel Eyeliner (Żelowy eyeliner)

• 25 czerwca 2014 o 23:34
    Super ,ale przez 5 minut
    Skusiłam się ,bo wycofali mój ukochany żelowy liner. Niestety, ale jestem niezadowolona. + estetyczne opakowanie + w miarę wygodnie się nakłada + intensywna czerń - trwałość godna pożałowania Ten jeden minus sprawia ,że jest dla mnie skreślony, po prostu muszę mieć pewność, że mój makijaż się nie rozpłynie po godzinie. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 24 września 2013 o 9:54
    bardzo dobry liner!
    Zarówno ten eyeliner, jak i cała kolekcja skusiły mnie dzięki temu, że jej twarzą była Dita Von Teese. I to był bardzo dobry wybór. Eyelinerem bardzo łatwo rysuje się kreskę, a jego głęboki, czarny kolor bez problemu utrzymuje się cały dzień na powiece! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie
  • 3 stycznia 2013 o 21:01
    słaby
    Przede wszystkim nietwały! Dość tepa konsystencja. Na plus ładna, mocna czerń. Jak za taką jakość to zdecydowanie za drogi eyeliner, lepszy z inglota! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 24 listopada 2012 o 18:03
    dobry
    Kupiłam ten produkt, bo w moim mieście nie ma stoiska Bobbi Brown a bardzo chciałam mieć eyeliner tej firmy. Uznałam, że Artdeco będzie najlepszą alternatywą. Cóż mogę powiedzieć o tym produkcie - na pewno nie da się go łatwo zmyć, trzeba mieć produkt do demakijażu kosmetyków wodoodpornych. W innym wypadku, eyeliner utrzymywałby się pewnie kilka dni w nienaruszonym stanie - takze nie mam zastrzeżen co do trwałości ;) Eyeliner ma nietłustą konsystencję, dobrze prowadzi się po powiece. Kolor nie blaknie, a sama kreska nie "pęka" - jeśli wiecie co mam na myśli. Uważam, że eyeliner jest tak wydajny, że chyba nie skończy się nigdy. Niestety, mimo wszystko, dużo produktu zostaje na pędzelku i marnuje się. Zniechęcać do zakupu może dodatkowy koszt pędzelka - ok. 28 zł. Pędzelek trzeba myć codziennie - ja robię to w płynie micelarnym, bo inaczej zasycha. Ogólnie uważam, że to dobry kosmetyk, ale tego typu makijaż nie pasuje jednak to mojego typu urody. Używam tego produktu od: ok. 3 tyg. Ilość zużytych opakowań: malutki ubytek z 4 g.
  • 14 listopada 2012 o 12:56
    Nietrwały :/
    wielki zawód - kosmetyki artdeco są jednymi z faworyzowanych przez mnie. Niestety ten eleliner ma jedna wielka wadę - jest nietrwały. Po kilku godzinach zaczyna sie wycierac i kserować. dla mnie to dyskwalifikuje kazdy eyeliner. Jeśli chodzi o zalety: - bardzo mocno napigmentowany, wystrarczy ociupinka i uzyskuje się bardzo czarna kreskę. - dobra konsystencja i wydajność - zuzywa sie tyle co nic. Niestety, z powodów opisanych powyzej ja rezygnuje :( Używam tego produktu od: 1 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 op.