Palmolive Naturals, Żel pod prysznic `Passiflora`

• 27 sierpnia 2019 o 20:38
    Boski zapach :D
    Ten żel pachnie cudownie <3 Zapach świeży, wakacyjny i utrzymuje się na skórze przez długi czas. Nawet rano jak się budzę, to czuję go jeszcze po wieczornej kąpieli. Konsystencja ok, nie spływa po ciele, nie trzeba go używać jakoś dużo, żeby się dokładnie umyć więc jest wydajny. Niestety mam wrażliwą skórę i podczas regularnego stosowania ponad miesiąc zaczęła się delikatnie wysuszać. Dlatego stosuję go naprzemiennie z innymi żelami :)
  • 19 czerwca 2014 o 18:43
    Polecam
    Kolejny żel z Palmolive, który bardzo lubię. Jest idealny na lato. Ma owocowy świeży zapach, który po kąpieli dalej trzyma się na skórze. Bardzo dobrze się pieni, ma kremową konsystencje. Ma poręczne opakowanie. Jest wydajny. Ogólnie polecam. Używam tego produktu od: Odkąd jest na rynku Ilość zużytych opakowań: Parę
    Anetss
    29 maja 2013 o 15:59
    Świetny
    Dawno nie miałam żadnego żelu od Palmolive i chyba czas to zmienić. Ten akurat był bardzo dobry: + poręczna butelka, z którą nie trzeba się mocować + dobra konsystencja, dość gęsta + dobrze się pieni + dość dobrze nawilża, jak na żel oczywiście + cudowny zapach, owocowy i energetyzujący, ale nie ostry lub męczący + wydajny (zwykle mam żel na 3-4 tygodnie, ten miałam przez 6) + w całkiem dobrej cenie Polecam :) Używam tego produktu od: więcej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 kwietnia 2013 o 14:42
    Dobry, jak przystało na Palmolive.
    Lubię żele Palmilive, prawie wszystkie, i ten też polubiłam. Ma bardzo przyjemny zapach, kwiatowo-owocowy, naprawdę fajny, taki pozytywny i energetyczny (przynajmniej ja go tak odbieram). Konsystencja jest kremowa, delikatna, żel dobrze się pieni. Dobrze też oczyszcza skórę, nie wysusza, nie podrażnia. W zasadzie wszystkie żele Palmolive odpowiadają mi pod względem jakości i ten nie jest wyjątkiem, bardzo jestem zadowolona że go kupiłam, zuzyłam z przyjemnoscią i nie wykluczam ponownego zakupu. Używam tego produktu od: ok. 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 op.