Venita Body Balm, Rozświetlający balsam z drobinkami złota (stara wersja)

Ciara16
    23 kwietnia 2013 o 21:09
    mega!!!!
    KOCHAM KOCHAM KOCHAM! Miałam go wiele razy, jest cudny, moze nie nawilza az tak bardzo, ale efekt drobinek jest cudowny, opalona skora wyglada bardzo bardzo ładnie, skupia uwage :) tylko gdzie go kupic? poradzcie cos! :) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 5 opakowań
    kora777
    10 lipca 2010 o 23:12
    beach party :)
    jako balsam - mocna czwóreczka, nie wysusza, nie ściaga, swietnie się wchłania, zapach i skład ok. za to zloty pył BOSKI! :D wygląda zabojczo na opalonej skórze (na bladej jest mało widoczny, to nie balsam brązujący), pieknie się mieni ale nie jest brokatowy, trwale przylega do skóry (widoczny nawet nastepnego dnia), nie odbarwia ubrań. minus: trudno dotepny. aha i ma nowe, ładniejsze opakowanie. oklaski dla polskiej firmy!Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 lipca 2010 o 22:59
    przyjemny
    Bardzo przyjemny balsam, który ślicznie rozświetla skórę szczególnie pięknie prezentuje się na opalonej:) daję trzy gwiazdki ponieważ nie zauważyłam zbytniego nawilżenia ale to w sumie nie jest główne zadanie balsamu. Kosmetyk godny polecenia, długo utrzymuje się na skórze, nie osypuje się, rozświetlenie jest sztuczne, nie uczula. Balsam jest wydajny a opakowanie wygodne w stosowaniu. Używam tego produktu od: kiedyś przez pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 10 lipca 2010 o 20:59
    daje sliczny efekt
    Balsam jest naprawdę dobry do celów upiekszenia skóry :) Drobinki są przeurocze, takie delikatne, ślicznie i dyskretnie migoczą. Na opalonej skórze efekt jest wprost cudowny. Co do wydajności, konsystencji i opakowania nie mam zastrzeżeń. Z nawilżeniem tak sobie, ale ten balsam nie do tego słuzy :) Polecam! Dostepny w Schlekerach. Używam tego produktu od: 2 mce Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 maja 2010 o 10:27
    nie polecam
    mi ten balsam absolutnie nie podpasował , wysuszał moją skórę , wręcz ja podrażnił, pojawiły sie jakieś czerwone plamy , nie widziałam żadnego rozswietlenia , zdecydowanie nie polecam , w końcu wyrzuciłam go do kosza Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1