Tołpa Body Pro, Ultra Hydration, Regenerator suchej skóry

Cachaca
    26 lipca 2013 o 23:27
    Świetne ekskluzywne mleczko do ciała
    Jak dla mnie poczucie na miarę ekskluzywnego kosmetyku. cudowne pieszczenie suchej skóry aksamitem ze wspaniałymi właściwościami. a co najważniejsze- "nie czuć od mleczka chemią" . Nie mialam wrażenia że nawilzając ciało wmasowuję przy okazji tonę chemii ale że wcieram naprawde dobre ekologiczne odżywiające skóre składniki! jednak mogłoby kosztować mniej... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 5 marca 2013 o 22:51
    Wielkie rozczarowanie
    Kilkukrotnie podchodziłam do stosowania tego kosmetyku, ale za każdym razem nie spełniał on swego zadania. Nie sprawdził się ani w przypadku zdrowej skóry całego ciała, ani w przypadku skóry na której pojawiają się atopowe zmiany. Minusy: - absolutnie nie koi przesuszonej skóry, - wchłania się momentalnie i nie daje żadnej ulgi. Skóra jaka była, taka jest. Nie pomaga dłuższe stosowanie. Regeneracji zdecydowanie brak (zarówno jeśli chodzi o chorą, jak i zdrową skórę) - spowodował tylko świąd skóry dłoni oraz nieprzyjemne pieczenie (nawet na zdrowych partiach ciała!) i przez to miałam również wrażenie, ze podrażnia skórę. Nie pojawiły się jednak żadne widoczne objawy. Plusy: - chyba tylko wyłącznie wygodne opakowanie Ja zrezygnowałam z używania tego produktu z powodu odczuwania tego świądu i pieczenia skóry. Dziwi mnie to trochę, ponieważ teoretycznie żaden jego aktywny składnik nie powinien mnie podrażniać. Wcześniej nie stosowałam tylko tej borowiny tołpy, która co prawda ma ponoć wspomagać pielęgnację atopowej skóry, ale być może jest tym nieodpowiednim dla mnie składnikiem. Używam tego produktu od: w ubiegłym roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    annaboo
    26 lutego 2013 o 20:20
    Bardzo miłe
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    a tego mleczka do ciała. Kosmetyk ten daje niebywałą przyjemność używania. Przepięknie pachnie, ma cudną leciutką konsystencję, troszkę rzadką,a le to mleczko więc to normalne. Jednak nie ścieka z dłoni i świetnie się aplikuje. Ciało wchłąnia je błyskawicznie. Aplikacja to sama przyjemność, a ciało z przyjemnościa je chłonie. Przepieknie pachnie tak mleczno-torfowo. Kolor beżowy typowy dla kosmetykó Tołpa. Ciało subtelnie nim pachnie. Pięknie wygładza, odżywia i nawilża, nie natłuszcza bo jest lekkie, nie zostawia warstwy, chyba lepsze na cieplejsze pory roku,kiedy wolimy nie czuć,że mamy czymś posmarowaną skórę. Opakowanie jest także ogromnym plusem, wygodne bo z pomką, estetyczne, z blokowaniem, świetnie się nim dozuje kosmetyk. Zresztą identyczne jak niektóre z koismetyków Anti Cellulite i Pro firming. Tak więc jestem fanką tego opakowania, co więcej można je potem użyć do aplikacji innych mazideł(choć jeszcze nie próbowałam). Minusy są dwa: po pierwsze opakowanie jest co prawda poręczne, ale dlatego,że jest małe i niestety mało wydajne po drugie nawilżenie jest tymczasowe, po nocy rano sucha skóra może domagać się jeszcze nawilżenia. Podsumowując bardzo przyzwoite mleczko, ale raczej nie na zimę(z racji lekkiej konsystencji) oraz nie dla bardzo suchej skóry. Używam tego produktu od: skończone 2 Ilość zużytych opakowań: 2 całe opakowania