Dermedic Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1

Dermedic Hydrain 3 Hialuro Tonik + mleczko 2w1 200ml

• 14 czerwca 2019 o 13:08
    Działanie na wielki plus
    Kupiłam produkt za namową koleżanki, która ma bardzo suchą i wrażliwą skórę. Bardzo się cieszę z wyboru, bo teraz demakijaż nie jest tylko przykrym obowiązkiem. Produkt nawilża skórę zarazem oczyszczając ją z makijażu i zanieczyszczeń. Działa delikatnie, ale skutecznie. Nie podrażnia, nie powoduje alergii i swędzenia. Bardzo go lubię i to nie będzie moje ostatnie opakowanie.
    Zalety:
    • skuteczny demakijaż
    • nawilżenie skóry
    Drogeria Super-Pharm
  • 16 kwietnia 2018 o 10:51
    3 x tak
    Bardzo lubię jego podwójne działanie, nie muszę kupować dwóch kosmetyków, tylko jeden działający w dwóch sferach. Dla mnie jest to niesamowicie wygodne. Tonik świetnie zmywa makijaż, nawet ten mocniejszy. Po użytkowaniu skóra jest miękka i taka wygładzona, ztonizowana. Odżywiona i nawilżona, bardzo go lubię za poręczne opakowanie, które jest wygodne i idealnie nadaje się na podróż. Nie trzeba brać dwóch produktów ;) Bardzo podoba mi się również zapach toniku - ogórkowy.
    Zalety:
    • wygładzenie, tonizowanie, odzywienie, nawilżanie, cena, opakowanie , zapach
    Drogeria Super-Pharm
    irrssin
    1 lutego 2015 o 23:06
    kiepsko...
    Kupiłam to mleczko pod wpływem pozytywnych opinii na wizażu. Byłam bardzo pozytywnie nastawiona. Niestety... OPAKOWANIE Tutaj nie mam się do czego absolutnie przyczepić. Opakowanie bardzo mi się podoba. Jest estetyczne, porządnie wykonane i praktyczne. WŁAŚCIWOŚCI KOSMETYKU Mleczka używa się bardzo przyjemnie. Ma aksamitną, nie tłustą konsystencję. Nie maże się tak jak niektóre mleczka. Po użyciu nie ma tego nieprzyjemnego uczucia lepkości i nieoczyszczenia na twarzy. Zapach jest obłędny!! Niestety mleczko szczypie mnie w oczy, a miało być takie super delikatne... Tak, jak wspomniałam mleczko nie maże się, tylko właściwie wchłania. I tu pojawia mi się wątpliwość, czy kosmetyk, który zmywa zanieczyszczenia, powinien się wchłaniać? Czy razem z nim nie wchłaniają się zanieczyszczenia? Nie wiem, ale zastanawia mnie to... DZIAŁANIE No i najważniejsze... Niestety mleczko naprawdę kiepsko oczyszcza. Zarówno sebum (Nie ma chyba nic lepszego do usuwania sebum, jak mleczka. ) jak i makijaż. Gdy je pierwszy raz użyłam i zobaczyłam jak kiepsko zmywa makijaż i szczypie w oczy, zaczęłam się zastanawiać, czy to służy w ogóle do demakijażu, no ale na butelce jest wyraźnie napisane... Daje 2+ bo to przyjemny kosmetyk, niestety nie spełnia swojego zadania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 grudnia 2014 o 17:19
    Łagodny i porządny demakijaż jednocześnie
    Dlaczego do tej pory rzadko sięgałam po mleczka, wybierając w zamian płyny micelarne? Bo zawsze kojarzyło mi się, że mleczka może i są łagodniejsze, ale zwykle tylko rozmazują cały makijaż po twarzy, w ogóle go nie zbierając na wacik. Czy i tu miała miejsce taka sytuacja? Na szczęście nie, a w dodatku zauważyłam, że lepiej radzi on sobie z demakijażem szczególnie takich \'zaschniętych\' kosmetyków jak np. eyeliner w żelu, niż wiele płynów micelarnych, z którymi miałam do czynienia. Szybko rozpuszcza ten kosmetyk i dobrze zbiera go z powieki, nie rozmazując przy tym wszystkiego po policzkach i dookoła oczu. Będzie on świetną opcją dla tych, którzy nie mogą sobie pozwolić na pocieranie wacikiem o powiekę, czyli osób z wrażliwą skórą. Ma on bardzo przyjemną, lekką konsystencję, dzięki czemu po demakijażu nie pozostawia on tłustej warstwy na powiece. Skóra nie jest ściągnięta, wręcz przeciwnie - tonik mleczko 2w1 bardzo dobrze ją nawilża, pozostawiając ją aksamitną w dotyku. Absolutnie nie zapycha skóry i nie powoduje powstawania przykrych niespodzianek. Nie podrażnia, nie piecze w oczy. Będę sięgała po niego w jesienne i zimowe miesiące! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 wciąż w trakcie
  • 19 września 2014 o 22:52
    Cudo
    -dobra dostępność -cena optymalna -nie podrażnia oczu -dobrze zmywa -nie wysusza -bardzo fajne opakowanie produkt według mnie nie ma minusów polecam! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie