L'biotica Dermokrem InnovAge, Krem matująco - regulujący do cery tłustej i mieszanej

nafiyqa
    18 sierpnia 2014 o 21:04
    Tak, to zdecydowanie moj typ
    Posiadam cere mieszana, normalna na policzkach i mocno przetluszczajaca sie w strefie T. Ten kremik ladnie ja matuje, choc nie jest to tepy mat , powiedzialabym, ze efekt jest naturalny. Dodatkowo nawilza buzia, nie sciaga jej, nie powoduje efektu suchych skorek. Ma lekka konsystencje, szybko sie wchlnia. Po prostu idealny krem pod makijaz (makijaz nie roluje sie, co ma miejsce np w przypadku niektorych kremow Loreal), jak i na codzien! Nie zauwazylam dzialania redukujacego niedoskonalosci i za to odejmuje pol gwiazdki. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 lipca 2014 o 9:06
    krem godny polecenia
    Jestem posiadaczką cery problemowej, tłustej, ze skłonnością do wyprysków, zapychania się i zaczerwienień. Krem wpadł mi w ręce przypadkiem. Zalety: +idealna konsystencja +daje kilka godzin komfortowego matu ( skóra nie jest ściągnięta i napięta) + ładnie wygładza skórę i pozostawia ją miękką i nawilżoną + cena Wady: + opakowanie, a w zasadzie fakt, że krem zamknięty jest w słoiczku i aby go użyć musimy w nim babrać palcami przez co jest to niehigieniczne. Lepszym rozwiązaniem byłaby pompka. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 17 marca 2014 o 14:56
    Wspaniały!
    Skusiłam się na ten krem, ponieważ jestem posiadaczką cery mieszanej, a jednak obok płatków nosa pojawiają się suche skórki. Dlatego też w aptece skusiłam się na ten krem. Po nałożeniu go na swoją skórę poczułam, jaki jest lekki - ani trochę nie obciążał mojej cery, a doskonale nadawał się jako baza pod makijaż. Ma delikatny zapach, co uprzyjemnia aplikację. Moja cera nie świeci się, stała się matowa, ale i nawilżona. Suche skórki zniknęły. Używam tego produktu od: września do listopada Ilość zużytych opakowań: 1 duże opakowanie pełnowartościowego produktu.