WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Gosh Click’n Conceal Automatyczny korektor w płynie

• 27 września 2020 o 17:56
    Mały cudotwórca
    Posiadam korektor Gosh Click'n Conceal w kolorze 01. Jego największą zaletą jest to, że w żadnym najmniejszym stopniu nie podkreśla suchych skórek okolic oczu, nie zbiera się w załamaniach i optycznie ujednolica skórę pod oczami tak, że wydaje się być bardziej gładka. Stopnień krycia określiłabym jako średni, ale efekt rozjaśnienia i wygładzenia jako mocny. W ten sposób kontrolując warstwy możemy również uzyskiwać różny stopień krycia. Skóra pod oczami jest ładnie rozświetlona, wygląda zdrowo, koloryt jest wyrównany. Korektor nie wysusza i nie 'ściąga' skóry, nakładanie jest bardzo przyjemne ( po wyciśnięciu pod oczami, wklepuje go powoli opuszkami). Korektor zdecydowanie najlepiej sprawdza się pod oczami niż na niedoskonałościach. Musze przyznać że jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona, bo ten korektor jest świetny! Najfajniejsze jest to że oko jest rozświetlone ale korektor pięknie stapia się ze skórą i pozostaje niewidoczny. Póki co korektor w pędzelku pozostaje moim KWC drogeryjnych korektorów.
  • 3 lipca 2020 o 16:45
    Zdecydowanie nie
    Totalnie słaby produkt, począwszy od opakowania kończąc na trwałości. Aplikacja korektora jest dość ciężka, system CLICK nie działa jak powinien. Zacina się i przez to ilość produktu, czasem jest zbyt duża niż ta, którą chciałam zastosować. Bardzo słabo kryje, praktycznie wcale i do tego nie ma mowy o trwałości.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie kryje
    • Słabe opakowanie
    • Utrudnione aplikowanie produktu
    • Nie jest trwały
    • Nie wart swojej ceny
  • 3 marca 2020 o 19:23
    Zagwozdka...
    Z tym produktem pierwszy raz spotkałam się w pracy. Wywarł na mnie pozytywne wrażenie więc postanowiłam go przetestować w domu. Pierwsze użycie było dość problematyczne. Trzeba się naklikać aby wydobyć korektor z tubki. Sama aplikacja jest łatwa i przyjemna. Korektor dobrze się rozprowadza ale niestety słabo kryje. Nie udało mi się zamaskować do końca cieni pod oczami i niektórych niedoskonałości. Mimo tego po wielu godzinach noszenia nie zbiera się w załamaniach skóry, nie świeci. Jedynym minusem jest samo opakowanie. Nie można sprawdzić ile produktu jeszcze zostało. Mimo iż opakowanie jest duże ma w sobie bardzo mało produktu i za ta cenę nie jest opłacalny niestety. Zapowiadało się dobrze ale na dłuższą metę nie dla mnie.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • słabo kryje
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    sara_94
    12 listopada 2019 o 8:52
    Duży zawód
    Szukałam korektora, który zakryje moje fioletowe cienie pod oczami. Poczytałam w internecie opinie i tak trafiłam na ten korektor. Postanowiłam "zaszaleć", bo cena do niskich nie zależy, ale gdyby było warto... No cóż, nie było. Zacznę od opakowania, które jest bardzo niepraktyczne. Raz korektor nie wylewa się wcale, innym razem wylewa się za dużo, nie ma niestety możliwości dobrania odpowiedniej dawki. Przez ciemne opakowanie nie wiadomo również ile produktu jeszcze pozostało. Kolejnym minusem jest to, że korektor nie spełnia swojego głównego zadania, czyli nie kryje. Rozjaśnia, ale to by było na tyle. Jest wodnisty, a co za tym idzie lekki, więc jak najbardziej nadaje się do rozświetlenia skóry pod oczami. Choć z drugiej strony może podkreślać zmarszczki.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • lekka formuła
    Wady:
    • nie kryje
    • podkreśla zmarszczki
    • niepraktyczne opakowanie
  • 12 września 2018 o 8:54
    Korektor jak najbardziej na tak, ale...
    Ciężko ocenić ten produkt, bo mimo to, że ma wiele plusów, o których za chwilę wspomnę to ma jeden nadrzędny minus, jakim jest opakowanie. Zacznę od tej wady. Korektor jest w formie pisaka - klikamy i aplikujemy na twarz. Sama końcówka jest całkiem spoko, ale klikając nie kontrolujemy ile "wyleje" nam się kosmetyku. Poza tym opakowanie nie pokazuje ile zostało nam jeszcze korektora. Skusiłam się na ten korektor głownie dzięki pani z Hebe i przyznam: jest to dobry korektor, który spełnia swoje zadanie - zakrywa cenie pod oczami. Bardzo mi na tym zależało, aby wyrównać koloryt skóry pod oczami i tak też się udało, ale tak jak mówię (jak dla mnie) korektor jest po prosty nie wygodny przez wspomniane wcześniej opakowanie.
    Zalety:
    • efekt - niweluje cienie pod oczami