Garnier Fructis, Volume Restructure, Szampon wzmacniający (nowa wersja)

errola
    22 lutego 2017 o 21:12
    jakie tam wzmocnienie
    Nie wiem czy jest jeszcze dostępny, ale może to i dobrze, bo nie był najlepszy. Zalety: + cena + gęsta, kremowa konsystencja + dobrze się pieni Wady: - włosy po umyciu są szorstkie w dotyku, bez odżywki się nie obejdzie - przy dłuższym stosowaniu przesuszyły mi skórę i leci mi łupież - nie zauważyłam efektu - nie nadaje objętości - nie wzmacnia - nie mogłam go zmordować
  • 26 lutego 2015 o 13:39
    Na pewno nie wrócę
    Szampon dostałam w prezencie, więc trudno mi określić cenę, jednak jak patrzyłam po sklepowych półkach to wynosiła ona ok. 10 zł - zdecydowanie za dużo! + dostępność - w każdym sklepie można go kupić +/- wydajność - przeciętniak, jednak dla mnie okropnie długo się męczyłam z nim, mimo iż było to tylko opakowanie 250 ml +/- nie przesusza skóry głowy, jednocześnie nie nawilżając i odżywiając włosów - nie wzmacnia włosów - nie dodaje im objętości Jego dwa główne zadania, o których wspomina producent, nie sprawdziły się u mnie. Dlatego na pewno do niego nie powrócę. Używam tego produktu od: niecały styczeń 2015 Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie 250 ml
    coma08
    22 marca 2014 o 21:05
    Przesusza włosy.
    Kolejne podejście do Garniera i kolejny przeciętniak. HAMUJE PRZETŁUSZCZANIE włosów tak, że mogę je myć, co 2 dzień (czyli standardowo), ale jednocześnie bardzo, ale to baaaardzo PRZESUSZA SKÓRĘ GŁOWY. Od dłuszczego czasu tak nie miałam. Po za tym włosy są też osłabione. Zachwiana jest swego rodzaju równowaga. Dla tych co szukają objętości, to jedyna objętość jaką tu znajdziecie to PUSZĄCE SIĘ WŁOSY. Rano wyglądam jak trzaśnięty piorunem pudelek, dopiero po użyciu jedwabiu itp. rzeczy jest lepiej. Włosy po użyciu szamponu w wersji solo, bez odżywki CIĘŻKO SIĘ ROZSZCZESUJĄ i sporo ląduje na szczotce. No słabo... Szampon koszuje 8zł, jest gęsty, ładnie pachnie, wydajność standardowa jak na mnie (czyli 1 miesiąc), opakowanie opływowe, natomiat aby otworzyć zatrzask mokrymi rękoma trzeba się namęczyć. Szału nie ma. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 op (250ml)
  • 3 lutego 2014 o 4:12
    Dobry
    Dobry szampon, ale jeśli bym nie wiedziała do czego jest to bym obstawiała, że jest nabłyszczający i wygładzający, nie zwiększa objętości. Plusy: super owocowy zapach ułatwia rozczesywanie nabłyszcza i wygładza włosy skład też jest ok wydajny dobrze się pieni dobrze odświeża włosy i nie przetłuszcza Minusy: nie lubię tych opakowań z kulką, szampon cieknie przez nie po butelce i czasem ciężko się je otwiera, przy jednym nawet ułamałam fragment kulki - tak ciężko się otwierało. nie zwiększa objętości - ale tego i tak się nie spodziewałam po samym szamponie Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    x3shine
    8 marca 2013 o 11:36
    Nie oczekiwałam wielkich cudów, dla mne szampon ma po prostu dobrze myć i zarazem nie obciążać włosó
    Kupiłam ten szampon przypadkowo i nie żałuję. + ładny, owocowy zapach + fajna konsystencja + wydajny + dobrze oczyszcza + nie obciąża moich cienkich włosów + korzystna cena - nie zauważyłam żadnej objętości, chociaż prawdę mówiąc nie spodziewałam się tego Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe (250ml)