Avon Midnight Frost, Shimmering Body Powder Połyskliwy puder do ciała

• 11 marca 2010 o 16:37
    a ja go lubię
    Dostałam ten produkt kiedyś i w sumie nie wiedziałam, co z nim zrobić. Obecnie używam go na twarz, jako rozświetlacz, a raczej wykończenie. Drobinek ma niewiele, ale moim zdaniem świetnie spisuje się jako wykończenie makijażu. Na ciało daję go mniej, ale efekty nie powalają. Sama bym go nie kupiła, ale skoro już jest to szukam zastosowania :) Twarz po nim jest dość dobrze wyrównana, odrobina różu i prawie jak z obrazka :) Używam tego produktu od: 3lat Ilość zużytych opakowań: 1
    dhama
    13 lutego 2007 o 21:08
    Średnia królowa śniegu
    No cóż, nie wiadomo jak go traktować, kolor jest kontrowersyjny, to fakt, nałożony na twarz(rozświetlasz)/dekolt,/ramiona, dawał paskudny „chory” odcień skóry, ja go używam czasami na dekolt wcześniej posmarowany podkładem, wtedy daje taki ładny delikatny połysk, na skórze opalonej (mocno!) samoopalaczem daje efekt gładkiej skóry Niektórzy mówią, że to talk - w tej roli sprawdza się bardzo dobrze Stoi u mnie już dosyć długo, bo nie można go używać solo, a tylko jako wykończenie (ja gdy go kupowałam byłam przekonana że to puder nabłyszczający Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1
  • 27 stycznia 2007 o 14:51
    Niczemu nie służy
    Sama nie wiem po co kupiłam ten puder. To było jakieś chwilowe zaćmienie umysłu wywołane promocyjną ceną. Miałam ten puder w białym opakowaniu, ale opisy recenzentek pokrywają się z moją pamięcią na jego temat. Widać to było świąteczne opakowanie (kupowałam go z myślą o Sylwestrze). PLUSY: bardzo przyjemny zapach; puder jest jasny, świetlisty - w sam raz dla bladej cery; dosyć poręczne opakowanie; konsystencja - lekki, całkiem przyjemny puszek. MINUSY: strasznie się obsypywał; nietrwały; nie wiem ile musiałabym na siebie zużyć, aby efekt był naprawdę widoczny; nie zaobserwowałam nabłyszczenia (wyglądało to tak, jakbym obsypała się mąką). PODSUMOWUJĄC: użyłam kilka razy i zniecierpliwiona dałam komuś (chyba siostrze) w prezencie i u niej też stoi jako ozdoba półki. Używam tego produktu od: ok. 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno, zaczęte i oddane
  • 10 stycznia 2007 o 13:55
    maka
    Powiem szczerze kryteria ocen tutaj sa bez sensu, jak oceniac trwalosc pudru?? Staralam sie wycelowac w 1 i pol*:) Uzywanie tego nie ma sensu. Nie nablyszcza, wyglada jak maka bez zdecydowanego zapachu, a przy nakladaniu wiadomo-latwo sie pobrudzic. Używam tego produktu od:pare razy i allegro Ilość zużytych opakowań:jw
    *lotte*
    28 października 2006 o 17:56
    gadzet
    Lubię ten puder do ciała:) Nie jest brokatowy, a nabłyszczający, więc daje piękny, subtelny efekt. Skóra wygląda po nim promienni. Poza tym ma cudowny zapach. Nie kupię go, bo jest bardzo wydajny, a poza tym nie ma go juz w ofercie.