Tołpa Huminea Strefa T, Tonik-żel 2w1 (do cery trądzikowej, z niedoskonałościami)

• 24 grudnia 2010 o 23:41
    dla wrażliwców
    Mam bardzo delikatną, wrażliwą twarz ze skłonnością do zabrudzania, trądziku i całej masy paskudztwa. Jestem dodatkowo alergikiem, więc lata bojów o gładką cerę dały mi dobry przegląd kosmetyków z tego zakresu. Tonik rewelacyjny. Nie podrażnia, ładnie oczyszcza, NIE POWODUJE REAKCJI ALERGICZNEJ, mogę go używać bez przerwy jak żadnego innego produktu. Serdecznie polecam. Jedyna wada- lekko się lepi przez kilka minut po nałożeniu. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    Rudax
    10 sierpnia 2010 o 21:58
    Super!
    Miałam problem z trądzikiem i poleciła mi go pani w aptece. Jak dla mnie jest świetny! Żadnych nowych wyprysków, skóra jak z obrazka, wygodny w użyciu (jak krem) i śliczny zapach. Skóra nie jest ściągnięta po jego użyciu. Teraz trądzik leczę u dermatologa, ale jak jakieś drobiazgi będą mi w przyszłości wyskakiwać na pewno do niego wrócę ;) Utego produktu od: używałam 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 2
  • 30 czerwca 2010 o 13:52
    Dobry produkt
    Ogólnie jest ok! Spełnia swoje obeitnice, matuje, nawilża, wygładza skóre, nie podraznia. Konsystencja lekkiego żelu, kolor na samym poczatku mnie odstraszył, ale nie pozostawia śladów na skórze, szybko sie wchłania, zapach może być. Nie wiem czy kupie ponownie mimo tego, że spełnia swoje zadanie, ale troche denerwuje mnie forma tego kosmetyku tzn., ze jest to żel ktory nakłada sie bezpośrednio na twarz i wsmarowuje...wolę jednak tradycyjna forme toników. Bardzo wydajny! Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
    milaaag
    15 marca 2010 o 21:09
    Niewiele robi.
    Jak w tytule mojej recenzji - właściwie nie za bardzo wiem, co mogę napisać o tym specyfiku. Zacznę od zalet - ma elegancką butelkę i jest niesamowicie wydajny, a zużycie go zajmie mi chyba kolejny rok. Niesety na tym plusy toniku się kończą. Mogłabym mu wybaczyć długie wchłanianie i uczucie lepkości, które pozostawia na skórze, gdby miał choć odrobinę zbawienny wpływ. Używam go po płynie micelarnym lub wodzie termalnej, gdy czuję, że buzia jest niedostatecznie nawilżona, dodatkowo liczyłam na lekkie zmatowienie lub poprawę stanu trądzikowej cery. Nic z tych rzeczy. Tonik jest właściwie zbędny, ponieważ nie zauważyłam jego żadnego pozytywnego jak i negatywnego działania dla mojej skóry. Ani nie nawilża, ani nie matuje - ot, wchłania się i po prostu jest, a o wiele lepiej z nawilżeniem radzi sobie tonik fizjologiczny LRP. No dobra, może trochę wygładza buzię, ale jednak to za mało, aby dostać więcej gwiazdek. Używam tego produktu od: około pół roku Ilość zużytych opakowań: 1/3
    mmm3m
    10 lutego 2010 o 19:13
    Byle jaki
    Kosmetyk bardzo wydajny (około 10 kropel starczy doskonale na całą twarz i szyję). Stosowałam codziennie do momentu gdy uznałam, że w sumie nic mi z twarzą nie robi. Nie czuję by ją oczyszczał (wągry jak były tak są) a jedynie odświeżał. Nawilżanie bliskie zerowemu. Jednak dałabym mu 5* gdyby był to preparat typowo do demakijażu. Zaczęłam go tak stosować (nalewany na wacik) ponieważ nie podrażnia mi skóry ani oczu (nawet gdy perfidnie wsadzę wacik do oka w celu usunięcia resztek kreski). Jako toniko-żel jest taki se, nie spełnił moich oczekiwań jakimi było oczyszczanie i nawilżanie. Natomiast wydajność jest na 5, matowienie chyba też. Daję mu 3 gwiazdeczki, i chyba więcej nie ma co. Używam tego produktu od: 13.listopada 2009 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego