Dax Cosmetics Samoopalacz Extra Bronze

• 27 stycznia 2013 o 17:42
    bardzo dobry
    Dla mnie jest to bardzo dobry produkt! kupiłam go do stosowania tylko na twarz ale jak termin ważności dobiegał końca, stwierdziłam, że wysmaruje się cała :) Mam ten samoopalacz do ciemnej karnacji i na prawdę juz po chwili widać efekty bardzo ładnej, brązowej, naturalnej opalenizny. Zapach ma taki jak większość samoopalaczy i juz sie do niego przyzwyczaiłam. U mnie żadnych smug nie widać i na pewno nie jestem po nim pomarańczowa. Trzeba po prostu umiejętnie nakładać takie kosmetyki. Opalenizna trzyma się dość dlugo ale tak co 4 dni staram sie nakładać kolejną warstwę :) Jest baaardzo wydajny jeśli chodzi o nakładanie go tylko na twarz ale jakbym chciała smarować się cała to jest to niestety bardzo mała tubka.
  • 2 września 2012 o 13:44
    Aż dziwnie ocenic
    + Nadał kolor już po godzinie, nałożyłam raz jeszcze no i... mega opalenie, aż za duże. Więc zarazem - Mam śniadawą karnację, jednakże przez trądzik moja twarz była stanowczo za blada i chcialam przyciemnić. Stosowałam regularnie. Były efekty. Lecz.. - daje pomarańczowy odcień po pewnym czasie -zapach troszku.. drażniący. Niby przyjemny, ale denerwuje - mam uczucie zapchanej twarzy po nałożeniu - sprawia, że cera się dość świeci Dodam, że kupiłam tą nowszą wersję, dla jasnej karnacji. Aż strach pomyśleć co by było, gdybym, kupiła odpowiednik mojej, czyli do ciemnej. Uhhh Myślę, że poszukam czegoś lepszego Używam tego produktu od: od stycznia do kwietnia tego roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
    suzi55
    14 sierpnia 2012 o 14:19
    Taki sobie
    Posiadam wersję dla ciemnej karnacji w nowym opakowaniu. Dotychczas stosowałam go tylko na twarz w zimie, aby zrównać z kolorem reszty ciała. Opakowanie Wygodne, łatwe w wydobyciu produktu szczególnie pod koniec użytkowania, aczkolwiek przy tym produkcie lepiej sprawdziłaby się pompka. Konsystencja Rzadka, może aż zanadto.... Zapach Nie jest taki zły, jednak gdy go już nałożymy na skórę, to po jakimś czasie wydziela się ta specyficzna, "samoopalaczowa" woń Wydajność Przez tą konsystencję jest bardzo wydajny. Przy aplikowaniu samej twarzy wystarczy na wiele miesięcy. Jednak przy stosowaniu na całe ciało wystarczy na znacznie krócej. Działanie Nie zostawia smug, dobrze się rozprowadza, pozostawia ładny kolor. Jest delikatnie działającym produktem, więc ciężko zrobić sobie nim krzywdę. Oczywiście trzeba go odpowiednio dobrać do karnacji. Można "dozować" intensywność opalenizny. Radzę nakładać cienkimi warstwami a częściej. Zostawia tłustą warstwę na skórze, więc stosuję go na noc, aby nie błyszczeć się w dzień i nie czuć tego samoopalaczowego zapachu. Dość dobrze nawilża skórę. Zmywa się równomiernie, nie miałam kłopotów z plamami itp. Cena 14 czy 15 zl za 75 ml produktu to stanowczo za dużo. Trawałość Szybko się zmywa, z reguły już po 2-3 dniach. Generalnie dość dobry produkt,ale szału nie ma. Mógłby być trwalszy i mieć gęstszą konsystencję.
  • 3 lipca 2012 o 20:56
    Straszny
    Może zacznę od tego, że uwielbiam firmę Dax Cosmetics, jednak ten samoopalacz to bubel. Może komuś innemu pasuje, ale nie mnie. Używałam go razem z mamą, na początku myślałyśmy, że jest dobry, jednak po chwili okazało się, że tak nie jest. Niestety nie widzę w nim ani jednego plusu, za to same minusy: - zostawia smugi - zostawia plamy - za rzadka konsystencja - cena w stosunku do jakości - ro0zsmarowywuje się nierównomiernie - daje pomarańczowy odcień Używam tego produktu od: 2 miesiące używałam Ilość zużytych opakowań: 2 całe:/
  • 27 lutego 2012 o 1:02
    nigdy więcej
    Samoopalacz pozostawia bardzo długo na skórze tłusta, świecącą warstwę czego nienawidzę! Co do efektów to po przepisowej godzinie nie zauważyłam żadnego! Spróbowałam więc znowu po przepisowych 3 godzinach i nadal NIC. Co gorsze zapycha mi pory, gdy posmarowałam nim twarz na noc rano budziłam się z wysypem pryszczy których później ciężko było się pozbyć... Jeśli chodzi o zapach samoopalaczowy, nie jest rewelacyjny ale da się spokojnie przezyć. Ogólnie nie polecam! Używam tego produktu od: ok 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa 1